Анастасія Щирова: обирає нову, актуальну і затребувану професію сьогодення – нутриціологію здорового харчування

23 серпня 2022 року
Анастасія Щирова: обирає нову, актуальну і затребувану професію сьогодення – нутриціологію здорового харчування

 

- Вітаю! Анастасія, розкажіть трішки про себе та свої захоплення.

     - Добрий день! Звати мене Щирова Анастасія Андріївна. Цього року я закінчила Вишнівський ліцей «Ідеал», Вишневої міської ради, Бучанського району, Київської області. Досить давно цікавлюся здоровим харчуванням, приготуванням дієтичних страв та технологіями в цілому. Тому вибір мого майбутнього фаху зупинився на Національному університету біоресурсів і природокористування України та на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК. Адже їжа є важливим чинником забезпечення життєдіяльності людини, росту та розвитку організму, попередження та лікування багатьох захворювань.

     Чому ти обрала саме НУБіП України та першими пріоритетами дві спеціальності факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

     - Під час діагностики ЗВО нашої країни, я опиралася на думку студентів та випускників університетів і безпосередньо спеціальності, яку я обрала для свого фаху. Перечитавши безліч коментарів, постів і статей, познайомившись із офіційним сайтом та сторінками в соціальних мережах, я зрозуміла, що хочу навчатися саме тут, в мальовничому Голосієво та здобути фах, що допоможе стати професіоналом своєї справи. Я розумію, що факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП є один з перших в Україні, що пропонує все те, що так необхідне для поважаючого себе спеціаліста та допомагає виховати в собі лідера.

 

    Чого Ви очікуєте від навчання?

     - Сподіваюсь набути поглиблені знання з фізіології харчування, навчитись визначати вплив харчових продуктів і їх компонентів на організм людини, окремі органи і системи,  визначати можливості попередження та кореляції стану здоров’я, завдяки профілактичному та лікувальному харчуванню. Простіше кажучи, «Хочу бути фахівцем з великої букви! Хочу стати учасником команди НУБіП!».

 

    - Дякую Анастасія, за таку цікаву розмову та чекаємо тебе в аудиторія нашого університету та у статусі студентки факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК!

 

 

Розмову провів Микола Ніколаєнко, PhD 

доцент кафедри технології мꞌясних,

рибних та морепродуктів

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook