Онлайн-мітап "Дрони-обприскувачі та як в умовах викликів 2022 року зменшити витрати й підвищити врожайність."

14 липня 2022, 13:54

    Черговий онлайн-мітап на цікаву і актуальну тему - про дрони-обприскувачі та як їх вигідно і правильно використовувати, відбувся 12 липня 2022р. Викладачі кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка також прийняли участь у цьому мітапі.
Захід організований журналістами проекту Aggeek (http://aggeek.net/) та компанією Chemonics за підтримки агентства USAID.


   

    Головні питання мітапу:
   Які вигоди від використання цих дронів? Чи дійсно вони допоможуть заощадити не втративши в урожайності? Які основні проблеми при використанні дронів-обприскувачів і як їх уникнути? В яких випадках краще обробляти самохідними оприскувачами, а в яких дронами-обприскувачами?

    Ці та інші теми розкривали спікери: Максим Романовський, керівник відділу Точного землеробства “Тайтен Машинері Україна” та Валерій Яковенко, співзасновник DroneUA.

    Про дрони-обприскувачі (безпілотні літальні апарати), про переваги та використання на прикладі створених на основі накопичених знань у галузі сільськогосподарських дронів - XAG (XAG V40) більше інформації знаходиться за адресою https://www.titanmachinery.ua/.


Запис мітапу можна подивитися за адресою: https://www.facebook.com/agrigeek/videos/1745696912432561


    Вечера О.М. - ст. викладач кафедри сільськогосподарських машин та системотехніки ім. акад. П.М. Василенка 


 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook