Як пройшла відкрита лекція доцента Альони Тюріною на тему «Суб’єкти господарської діяльності»

30 серпня 2022 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 29 серпня 2022 р. на 5 парі відбулася відкрита онлайн лекція доцента кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Альони Тюріної з дисципліни загальноуніверситетського вибору «Започаткування власної справи» на тему «Суб’єкти господарської діяльності» для студентів 4 курсу та 3 курсу скороченого терміну навчання ОС «Бакалавр».

Протягом лекції лекторка професійно розкрила наступні питання: поняття суб’єкта господарської діяльності, класифікація підприємств за різними ознаками, види господарських товариств та об’єднань підприємств в Україні.

Разом з студентами виділили плюси та мінуси одноосібного підприємництва, партнерства, корпорації, кооперації та державного підприємництва. Визначили, що ж краще обрати при створенні власної справи ФОП чи ТОВ?

До WebEx конференції долучилися декан факультету аграрного менеджменту, доцент Анатолій Остапчук, заступники декана – доцент кафедри маркетингу та міжнародної торгівлі Лариса Карпенко та старший викладач кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Людмила Чорненька, доценти кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Наталія Голомша, Лариса Діброва, Ольга Костюк, Іван Міщенко та Олександр Файчук.

Під час проведення заняття лекторка активно використовувала різні методи унаочнення. Участь та увага студентів підтримувалась та активізувалась шляхом використання логічних питань, відео-прикладів та практик.

Студенти та науково-педагогічні працівники високо оцінили якість та темп викладання, відзначили високий практичний досвід, організаційно-методичний та професійний рівень лектора.

 

Іван Міщенко
доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook