Проект ЮНІДО «Підвищення енергоефективності та стимулювання використання відновлюваної енергії в агро-харчових та інших малих та середніх підприємствах України»

29 жовтня 2014 року

      28 та 29 жовтня стартував проект ЮНІДО «Підвищення енергоефективності та стимулювання використання відновлюваної енергії в агро-харчових та інших малих та середніх підприємствах (МСП) України». На базі українсько-польського центру вдосконалення технологій відновлюваних джерел енергії та енергоефективності проведено тренінги для тренерів з використання сонячної, теплової та енергії біомаси в промисловості та сільському господарстві. За участі представників компанії АЕЕ, Австрія, в тренінгах взяли участь 12 викладачів та 5 студентів Технічного ННІ НУБіП України.
   Метою проекту ЮНІДО є розвиток ринку України для запровадження технологій енергоефективності та збільшення використання обладнання відновлюваної енергетики, переходу на інші види палива в малих й середніх підприємствах. На тренінгу розглянуто гострі питання, що пов’язані з стимулюванням конкурентоспроможності підприємств, а також забезпеченням інтегрованого підходу до забезпечення зниження викидів вуглецю та покращення рівня виробництва за впливами на довкілля.

Проаналізовано глобальну ситуацію та потенціал біоенергетики, ключові технології та політична підтримка розвитку галузі. Розглянуто методику розрахунків, процес та системи оптимізації нових виробництв.
Наступним кроком буде 108-годинне навчання 450 фахівців з різних регіонів України викладачами, які підготовлені ЮНІДО у процесі даного тренінгу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook