Майбутня магістрантка Марина Семещенко: хочу бути керівником закладу освіти!

3 вересня 2022 року

Як зазначають класики, не має меж досконалості, тому людина має постійно розвиватися. Це стосується, передусім тих людей чи колег, які живуть освітою, люблять пізнавати нове й самовдосконалюватися. Як говорить наш ректор – академік Станіслав Ніколаєнко: «Освіта в Україні потребує людей, які люблять свою роботу і хочуть змін. Саме ці люди повинні вчитися упродовж свого життя і впливати на розвиток прийдешнього покоління»!

І приємно, що таких людей, які мають організаторські здібності, хочуть зробити кар’єру в освіті, навчитися приймати ефективні рішення, володіють навиками командної роботи і вміють мотивувати до роботи інших, достатньо багато. Саме таким освітянам ми пропонуємо здобути ступінь магістра управління з освітнітніх програм "Управління навчальним закладом" і "Управління персоналом" у стінах гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України на кафедрі управління та освітніх технологій.

Напередодні нового навчального року продовжуємо знайомитися із нашими вступниками на освітню програму "Управління навчальним закладом".

Розкажіть про себе!

Скажу словами великого педагога Антона Макаренка «Жодну справу не зробиш добре, якщо невідомо, чого хочеш досягти»! Мене звати Семещенко Марина Миколаївна. Народилася в місті Полтава, мені 30 років. Навчалася у Полтавському національному університеті на психолого-педагогічному факультеті, де здобула вищу освіту за спеціальністю «Дошкільна освіта. Логопедія».  Майже 10 років я присвятила дитячим посмішкам у дитячому садочку, де була вихователем. Але я завжди йшла за мрією, працювала над рівнем своєї самоосвіти, щоб створити садок «Щасливе, сучасне дитинство».

Чому вирішили здобувати вищу освіту у НУБіП України?

Коли мені запропонували очолювати керівну посаду, то я собі сказала: «Марина тобі час вчитися новому», щоб ти могла працювати впевнено та добре знати нормативно-правову базу.

Тому, моя колега Лариса Анатоліївна (впевнена побачить це інтерв’ю), порадила обрати саме гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України, а саме освітньо-професійну програму "Управління навчальним закладом". Зайшовши перший раз в один із корпусів мене охопила думка, що це моє місце, де я отримаю те, про що так давно мрію. Мене привітно зустрів завідувач кафедри Сергій Кубіцький та провів мені екскурсію закладом (це музей знань). Звичайно ж я перед цим вивчила усі сайти та соціальні сторінки кафедр цього великого факультету.

Чим Ви цікавитесь крім навчання, чи є у вас захоплення?

Мені дуже подобається подорожувати, особливо просторами України. Відкривати для себе нові міста, культуру регіонів. Також з самого дитинства я обожнюю спів, тому з шкільного віку приймаю участь у всіх заходах та конкурсах.

Тому бажаю всім йти до своєї мрії, обирати краще із кращого. Навіть у такий нелегкий час, ми повинні вчитися, розвиватися і підтримувати наше європейсько-українське майбутнє. Мирного неба всім нам!

Наш університет чекає на таких умотивованих абітурієнтів, від яких залежить майбутнє наших закладів освіти і країни в цілому, і бажають Вам, Марино, легкого і цікавого навчання за освітньою програмою "Управління навчальним закладом"!

Інтерв’ю провів
завідувач кафедри управління та освітніх технологій
Сергій Кубіцький

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook