Дайте дітям награтись досхочу!: студенти гуманітарно-педагогічного факультету провели ігротеку для дітей співробітників НУБіП

5 вересня 2022 року
      Напередодні шкільного навчального року, в останній день літа, майбутні соціальні працівники, натхненні ідеєю декана гуманітарно-педагогічного факультету Інни Савицької, вирішили подарувати малечі радість.
 
 
Бакалаври третього курсу, що навчаються в очному форматі, разом із магістрами другого року навчання, які наразі проходять виробничу практику при центрі соціально-психологічної реабілітації кафедри соціальної роботи та реабілітації НУБіП України, запросили діточок науково-педагогічних працівників, співробітників та студентів-мам НУБіП – усіх їхніх чад віком від 6 до 10 років на цікаву розвивальну ігротеку.     
 
 
Захід організували старші викладачі кафедри соціальної роботи та реабілітації Руслана Білик та Альона Альтанова.
 
Двогодинна подія відбувалась на свіжому повітрі, на території університетського Ботанічного саду. Така локація стала новим досвідом для організаторів заходу.
 
 
 
 
 
Приємно відзначити, що більшість дітей – вже «бувалі» й досвідчені учасники ігротеки. Подібні заходи раніше організовувались в приміщенні центру соціально-психологічної реабілітації. Тому і батьки, і діти чекали на повторення. Настрій був чудовим, а рівень очікувань високим.
 
Слід зазначити, що більшість дітей наших співробітників добре знайомі одне з одним, у малечі вже склалась своя компанія Але й присутність у цій компанії давніх мамонтів, серед сімейства яких розгорталась захоплююча подія, дітям теж сподобалась.
 
Час провели весело й різноманітно! Мокрі чуби малечі та яскраві враження, якими вони голосно ділились із батьками, стали найвищою подякою для студентів, які дуже старанно готувались до заходу, збирали необхідний для ігор інвентар та дуже хотіли, щоб усе пройшло на високому професійному рівні.
 
 
 
Коли ми, викладачі-організатори ігротеки, пізніше запитували своїх колег, чи задоволені їхні діти, вони в один голос відповідали, що з нетерпінням чекатимуть наступного разу. Тож готуємо нову програму!
АЛЬОНА АЛЬТАНОВА
старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації
та співорганізатор ігротеки
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook