Студенти ННІ якості біоресурсів та безпеки життя вивчають міжнародний досвід та інноваційні технології застосування харчових добавок із натуральної сировини

12 листопада 2014 року

     6 листопада кафедрою технології м´ясних, рибних та морепродуктів проведено Міжнародний науково-практичний семінар «Европейський досвід застосування високофункціональних білків у м’ясній промисловості».

     На семінарі було представлено матеріали щодо інноваційних технологій застосування харчових добавок із натуральної сировини. Директор компанії Scanflavor ( Данія)  Хайні Естергаард та технолог фірми Chr.Hansen (Данія) Рибачук Олег виступили з доповідями та демонстрацією фільмів із технології застосування високофункціональних харчових добавок у технології ковбасних виробів. У семінарі взяли участь студенти та викладачі кафедри. 

 

Тетяна Константинівна Лебська,

завідувач кафедри технології м´ясних, рибних та морепродуктів 


Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook