Сергій Дяченко обирає спеціальність «Галузеве машинобудування» в НУБіП України

6 вересня 2022 року

Розкажіть про себе, Сергію.
Я, Дяченко Сергій Андрійович, народився в місті Конотоп Сумської області. Останні роки проживаю в селі Попівка, Конотопського району. Закінчивши 9 класів Конотопської Загальноосвітньої школи I-III ступенів №11, знайомі порадили мені, вступити до Конотопського Індустріально-Педагогічного фахового коледжу Сумського державного університету «КІПФКСДУ». В коледжі я навчався 4 роки, за спеціальністю «141  Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка». У цьому році, я закінчив навчання в коледжі, та освоївши теоретичні та практичні навички з електротехніки та електромеханіки, отримав диплом за освітнім ступенем «Молодший спеціаліст». 
C:\Users\Андрій\Desktop\Фото Дяченко С\Фото 1.jpg
Чому вирішили продовжити навчання в НУБіП України за спеціальністю 133-«Галузеве машинобудування»?
Ще в коледжі, мені подобалась техніка та механіка, тому почав шукати більш схожу спеціальність та університет. В пошуках мені допоміг одногрупник, та викладач коледжу. Вони порадили мені вступити до Національного університету біоресурсів і природокористування України за спеціальністю 133-«Галузеве машинобудування»
Ознайомившись з матеріально-технічною базою в інтернеті, та приїхавши в університет, я переконався у тому, що Національний університет біоресурсів і природокористування України, зможе надати мені ті теоретичні знання та практичні навички, які мені необхідні. Особливо я звернув увагу на новітні лабораторії, сучасне обладнання та викладацький колектив, який у свою чергу заохочує до навчання в університеті, і коли, щось не зрозуміло, може допомогти.
Також, я не міг не звернути увагу на те, що на території університету знаходиться Ботанічний сад, який займає 53 га та містить багато рідкісних видів рослин, дерев місцевої і світової флори. Окрім ботанічного саду, на території є стадіон та будується басейн.

C:\Users\Андрій\Desktop\Фото Дяченко С\Фото 2.jpg    C:\Users\Андрій\Desktop\Фото Дяченко С\Фото 3.jpg
Які маєте захоплення у вільний від навчання час?
В мене є хобі – спортивна риболовля. Ми з друзями збираємось на вихідних та їдемо на річку Сейм, розбиваємо табір та відпочиваємо. Восени ми тією ж групою їдемо у ліс збирати гриби. Раніше займався також мотокросом, але останній рік відмовився від даного виду спорту. 
C:\Users\Андрій\Desktop\Фото Дяченко С\Фото 4.jpg    C:\Users\Андрій\Desktop\Фото Дяченко С\Фото 5.jpg

Про що мрієте? Які Ваші плани на найближчі роки? 
Я мрію про мир в Україні.Я бажаю вступити на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України за освітнім ступенем «Бакалавр». У майбутньому планую створити власну фірму, яка буде займатися саме галузевим машинобудуванням, та зможу досягти достатнього професійного рівня для того, щоб вийти на міжнародний ринок праці і посісти відповідне місце в підтримці економіки України. 

Дякуємо за спілкування, Сергію! Чекаємо на факультеті конструювання та дизайну!

Розмову вели 
Олександр Банний та Павло Попик,
доценти кафедри надійності техніки

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook