Між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Університетом Штату Айова (США) підписано Меморандум про співпрацю

12 листопада 2014 року

 11 листопада 2014 року відбулася унікальна подія: між Національним університетом біоресурсів і природокористування України та Університетом штату Айова (США) підписано Меморандум про співпрацю.

 
 Документ передбачає довго- та короткострокові обміни викладачами та співробітниками обох університетів, наукове співробітництво, курси підвищення кваліфікації, зустрічі з професурою тощо. Серед інтересів вищих навчальних закладів - також реалізація програм, пов’язаних з дослідженнями, та соціально-орієнтованих програм, обмін літературою і технологіями. Університети домовились про щорічне направлення на навчання на бакалавраті чи магістратурі у виші-партнері до 25 студентів.
 
 
З боку Національного університету біоресурсів і природокористування України меморандум підписав ректор, професор Станіслав Ніколаєнко, з боку Університету Штату Айова - Джонатан Віккерт, керівник університету, провост, сеньйор віце-президент.
 
 
Також делегація НУБіП України у складі ректора Станіслава Ніколаєнка, проректора з навчальної і наукової роботи Сергія Кваші, директора ННІ тваринництва і водних ресурсів Вадима Кондратюка та керівника міжнародних програми цього інституту Інни Курбатової зустрілася з першим проректором університету, віце-провостом Девідом Холкером. Під час зустрічі обговорено ряд серйозних стратегічних питань співробітництва та шляхи практичної реалізації досягнутих домовленостей.
 
 
Між ННІ тваринництва та водних біоресурсів НУБіП України та Коледжем сільського господарства та природокористування Університету штату Айова парафовано окремий додатковий договір про співпрацю щодо обміну студентами та науково-педагогічними працівниками. Угоду підписали Вадим Кондратюк та декан Венді Вінтерстін.
 
Також були обговорені перспективи акредитації НУБіП України в Сполучених Штатах Америки.
 
 
 
 
Вадим Ткачук,
директор ННЦ міжнародної діяльності
 
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook