Навчання на освітній програмі «Міжнародна економіка» крок до здійснення мрії Антона Саусенка: стати фахівцем з глибокими знаннями та професійними компетентностями

8 вересня 2022 року
   До університету завітала родина Саусенків, з документами абітурієнта Антона Саусенка. Антон вирішив вступати на економічний факультет, освітню програму «Міжнародна економіка». Ми поспілкувались із вступником і ось що майбутній студент розповідає про себе, свій вибір, плани і мрії.

    Я, Саустенко Антон, народився у місті Києві. Національний університет біоресурсів і природокористування України було мною обрано за високий рейтинг серед ЗВО України. Відвідав День відкритих дверей, ретельно ознайомився з відгуками в мережі інтернет та серед знайомих. І тоді пріоритетом у виборі стала можливість навчання за системою «подвійного диплому», поглиблене вивчення англійської мови, вивчення другої мови та доброзичливе ставлення до студентів.
    Навчання у загальноосвітній школі № 29 Оболонського р-ну м. Києва для мене ознаменувалося отриманням похвального листа та середній бал атестату 10,41. За період навчання в школі я приділяв увагу поглибленому вивченню англійської мови в International Language Centre (ILC) і в авторизованому центрі Cambridge Assessment English у березні 2020 року склав іспит та отримав Кембриджський сертифікат рівня В1. Постійно удосконалюючи англійську мову, на 10 березня 2022 року був зареєстрований для здачі Кембриджського іспиту на рівень В2, але війна завадила цьому і нині іспит відтерміновано. На даний час планую продовжувати вивчення фахових дисциплін англійською мовою і в університеті. Займаюсь спортом, граю у волейбол та баскетбол, раніше грав у баскетбол у команді СК «Авангард». Люблю подорожувати, разом із батьками я відвідав багато цікавих місць, особливо люблю море.
    В умовах сьогодення, враховуючи введений в Україні правовий режим воєнного стану, маючи обох батьків військовослужбовців, які пропонували навчатись за кордоном, я все ж вивчав інформацію про різні університети та їхні бакалаврські програми. Проте я хотів залишитись навчатись саме в Україні, тому і обрав освітню програму «Міжнародної економіки» у Національному університеті біоресурсів і природокористування України. Тож звернув увагу на освітню програму, яка у майбутньому сприятиме досягненню мною поставленої мети. Сподіваюсь, долучитись до студентської родини НУБіП України.
    Раді вітати у наших лавах такого вмотивованого й цілеспрямованого студента! Бажаємо реалізації усіх планів і мрій!
    Бажаємо успіхів, Антоне, у всіх починаннях!

Олена Кірейцева,
гарант програми,
доцент кафедри глобальної економіки 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook