Засідання педагогічної ради у ВСП «Мукачівський фаховий коледж НУБіП України»

10 вересня 2022 року

Восьмого вересня за головування Юрія Садварі у Мукачівському фаховому коледжі відбулося засідання педагогічної ради, на якому розглянуто і обговорено важливі та актуальні питання організації освітнього процесу у 2022-2023 навчальному році.

Робоче засідання розпочалось з приємного: Юрій Юрійович від імені всього колективу привітав іменинників Ольгу Біляк та Наталію Павлишинець з Днем народження

Висловив щиру подяку за сумлінну багаторічну діяльність та вручив Почесні грамоти за підписом ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка і подарунки викладачам Василю Чмигові та В’ячеславу Богдану, представив колективу новоприйнятих працівників – Сергія Федика, кандидата юридичних наук, доцента кафедри цивільного права та процесу, Євгена Бутиріна,кандидата юридичних наук, доцента кафедри теорії та філософії права, Камілу Чорі, спеціаліста. Далі педрада працювала згідно з порядом денним.

На початку виступив керівник закладу, зауваживши, що коледж організовано розпочав навчальний рік, створено безпечні умови перебування студентів і працівників у навчальному закладі і наразі залишається головним – забезпечити якісне надання освітніх послуг усім здобувачам освіти. Важливим питанням, на яке необхідно звернути увагу, залишається питання відвідування занять студентами. Аналіз відвідування засвідчує, що впродовж останніх днів показник присутності на заняттях помітно зріс і становить близько 75% - 85% . Найвищий показник спостерігається на відділенні бухгалтерсько-туристичних дисциплін ( з інформації завідувача навчально-виробничою практикою Ігоря Грубінки)

Навчальний рік розпочався в умовах війни. Для кожного з нас це складний період, бо психіка людини перебуває в постійному напруженні. З порадами, як впоратися зі стресом самому, допомогти своїм близьким пережити ці непрості часи, дати раду неконтрольованим емоціям та запобігти загостренню психологічних проблем виступила психологиня коледжу Лариса Чаплінська.

Марія Яцик, заступниця директора з навчальної роботи, ознайомила присутніх з планом роботи педагогічної ради на 2022-2023 навчальний рік.

Про формування бюджетного асигнування закладу на поточний навчальний рік та порядок визначення відсотків з числа студентів-першокурсників, яким призначається стипендія, інформували членів педради головний бухгалтер Ярослава Олексик та секретар стипендіальної комісії Ярослава Росул.

Наприкінці засідання до присутніх звернувся директор Юрій Садварі, акцентувавши увагу на тому, що колектив повинен сумлінно працювати в усіх напрямках освітнього процесу надавати якісну освіту, посилити виховну роботу серед студентів,створювати всі умови для успішного навчання та реалізації здібностей кожного здобувача освіти і разом з цим не забувати про дотримання дисципліни, відповідальність за кожну справу, бо саме це є важливою передумовою успішного вирішення поставлених завдань.

Секретар педагогічної ради


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook