Зустріч наставника зі студентами 4 групи 3 курсу

8 вересня 2022 року

 06 вересня 2022 року в online режимі відбулася зустріч студентів 4 групи 3 курсу факультету аграрного менеджменту з наставником – доцентом кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського Оксаною Гавриш.

Під час зустрічі наставник наголосила студентам про обов’язковість відвідування занять, а також звернула особливу увагу на правильність підключення до пар в режимі online.
Оксана Миколаївна ознайомила студентів з роботою наукового гуртка «ДНК Лідера» https://nubip.edu.ua/node/1141/8, який функціонує на кафедрі, та продемонструвала перелік заходів, які заплановано на 2022/2023 н.р., а саме відкриті зустрічі з управлінцями українських та міжнародних організацій. Окрему увагу було акцентовано на необхідності написання заяви для того, щоб стати членом гуртка та мати можливість розвивати свої творчі здібності, виступаючи на наукових семінарах та конференціях, присвячених дослідженню найактуальніших питань розвитку менеджменту; брати участь в проведенні «круглих столів», дебатів, де обговорюються актуальні проблеми сучасного менеджменту; використовувати набутий досвід дослідницької роботи в процесі навчання.
Окрему увагу під час зустрічі Оксана Гавриш звернула на те, що на кафедрі функціонує Навчально-науково-виробнича лабораторія «Кабінет менеджменту» https://nubip.edu.ua/node/1141/12, що надає здобувачам вищої освіти можливість користуватися комп’ютерною технікою, мультимедійним проектором та інтерактивною дошкою під час лекційних, семінарських та практичних занять. Лабораторію також можна використовувати як робоче місце студента, оскільки в ній є доступ до матеріалів дистанційного навчання на платформі e-learn, відкрито доступ до наукометричних реферативних баз даних SCOPUS та Web of Science. Також є доступ до повнотекстових ресурсів (електронних книг) бази даних Science Direct. Здобувачі вищої освіти мають можливість вільно користуватися цими базами даних. Крім того, в лабораторії є доступ до електронної бібліотеки університету, яка містить понад 7000 документів, що надає під час навчання додаткові переваги здобувачам вищої освіти.
Наставником була проведена розмова зі старостою групи Носар Катериною щодо організації навчання студентів та ведення журналу відвідувань занять.
В кінці зустрічі Оксана Миколаївна ще раз акцентувала увагу на інструкціях з дотримання правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні та подякувала студентам за зустріч й побажала мирного неба над головою.
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського
 

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook