Вітаємо з Днем народження старшого лаборанта Людмилу Петрівну Степаненко!

11 вересня 2022 року

 

11 вересня 2019 свій День народження відзначає старший лаборант кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого
Людмила Петрівна Степаненко

Колектив кафедри біохімії і фізіології тварин ім. акад. М. Ф. Гулого висловлює Вам свою щиру повагу, безмежну вдячність за Ваш нелегкий труд і вітає з Вашим Днем народження.
Ви пройшли значний життєвий і трудовий шлях. Після закінчення у 1967 році середньої школи № 85 навчалися в Українській сільськогосподарській академії, яку закінчили у 1972 році і отримали фах лікаря ветеринарної медицини. З 1972 по 1974 рік працювали на посаді головного лікаря ветеринарної медицини в колгоспі «Глибоке» Бориспільського району Київської області. З 1974 по 1976 рік трудилися керівником відділу у військовій частині Київського військового округу.
Але більша частина Вашого насиченого подіями життя пов’язана з нашим університетом: зокрема з 1978 по 2002 роки – на посаді старшого лаборанта кафедри патологічної анатомії і ветеринарно-санітарної експертизи. З 2002 року – Ви один з організаторів навчального і наукового процесу на нашій кафедрі. Завдяки Вашій порядності, спеціальним знанням, чесності, душевній доброті, відданості своїй справі Ви заслужили глибоку повагу серед співробітників і студентів. Надзвичайно важливо, що Ви є автором десятка навчально-методичних праць, були секретарем Державної екзаменаційної комісії, захистили магістерську роботу. За роботу у нашому університеті Ви нагороджені багатьма грамотами та подяками.
У цей день народилася важливий і гідна людина, з яким ми всі має честь працювати. Сьогодні Вас вітають всі старі і нові друзі: хтось знає Вас давно, хтось тільки влився в колектив. Ми Вас любимо, цінуємо і безмежно поважаємо, не тільки як колегу, але і як прекрасну, мудру і справедливу людини. Ваші чуйні поради завжди ведуть справу до успіху, а впевненість і цілеспрямованість допомагає тримати команду воєдино. Нехай Вас завжди оточують вірні друзі і розумні співробітники. Бажаємо Вам від щирого серця: богатирського здоров’я, царського благополуччя, теплого домашнього вогнища, душевної рівноваги і маленьких приємних радощів кожен день!

Від імені колективу кафедри завідувач,
професор Віктор Томчук

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook