На засіданні кафедри організації підприємництва та біржової діяльності обговорили незадовільну явку студентів на дистанційні заняття

9 вересня 2022 року
09.09.2022р. на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності відбулось розширене засідання за участі здобувачів усіх рівнів вищої освіти та стейкхолдерів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Засідання було організоване у змішаній формі, що дозволило студентам також доєднатись до даного заходу дистанційно. З поміж основних питань порядку денного засідання кафедри також було розглянуто питання незадовільної явки бакалаврів, особливо 4 курсу, на заняття з 15 серпня у дистанційному форматі.
Завідувач кафедри звернувся до студентів та ще раз наголосив на необхідності дотримуватись установлених вимог нашого університету до порядку навчання у дистанційному форматі, незважаючи на складну ситуацію в нашій країні. На засіданні були присутні старости 2,3,4 курсів та студенти 4 курсу, а також їхні куратори.
 
Присутні заслухали студентів з низькою явкою на пари з метою виявлення основних причин такої поведінки. На засіданні акцентували увагу на тому, що за порушення виконання індивідуальних планів студентів та велику кількість пропусків, як наслідок вони можуть бути недопущеними до екзаменаційної сесії та відраховані.
На завершення присутні на зустрічі студенти пообіцяли виправити ситуацію, а кураторам було прийнято рішення посилити контроль за студентською активністю та відвідуванням дистанційних занять.
 
Гарант ОП «Підприємництво,
торгівля та біржова діяльність»

Валентина Яворська 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook