Атестація аспірантів на кафедрі організації підприємництва та біржової діяльності

12 вересня 2022, 14:54
Кафедра організації підприємництва та біржової діяльності 9 вересня 2022 року на виконання наказу №583 від 1.09.2022 р. про проведення атестації аспірантів та здобувачів провела засідання, на якому обговорювалися питання атестації аспірантів та виконання ними індивідуальних планів навчання.
Свої звіти представили Тригубченко А.В. (науковий керівник д.е.н., проф. Резнік Н.П.), Водніцький М.В. (науковий керівник д.е.н., проф. Ільчук М.М.), Меєрзон Г.Д. (науковий керівник д.е.н., проф. Ільчук М.М.), Заніздра А.С. (науковий керівник д.е.н., проф. Ільчук М.М.) та Заніздра А.С. (науковий керівник д.е.н., проф. Ільчук М.М.).
Здобувачі рівня доктора філософії ґрунтовно зупинилися на основних результатах роботи за звітний період. Розкрили власні здобутки та досягнення, а також представили плани на перспективу. Наукові керівники позитивно характеризували аспірантів та їх роботи. Хоча по аспіранту Меєрзону Г.Д. були висловлені зауваження по неповному виконанню індивідуального плану. Зокрема по участі в конференціях, відсутність публікацій, співпраці з науковим керівником та кафедрою.
     
        
            Надалі учасники засідання мали можливість задавати питання, на які аспіранти дали відповіді.
Наступним питанням порядку денного була підготовка до акредитації ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Гарант ОНП, д.е.н., професор кафедри організації підприємництва та біржової діяльності Радько В.І. озвучив основні вимоги та аспекти, яким необхідно приділити увагу. Зокрема, потребує актуалізації інформація щодо наукової роботи та портфоліо здобувачів рівня PhD.
У підсумку колектив кафедри організації підприємництва та біржової діяльності схвалив звіти аспірантів, побажав плідної подальшої наукової роботи звернувши увагу на посилення роботи та повного виконання індивідуального плану аспірантом Меєрзоном Г.Д.
Віталій Радько,
гарант ОНП «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність»,
д.е.н., професор кафедри організації підприємництва та біржової діяльності
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook