Знайомство з першокурсниками спеціальності «Соціальна робота» гуманітарно-педагогічного факультету

13 вересня 2022 року
Добігає свого логічного завершення вступна кампанія у нашому вищому навчальному закладі. Це був не простий період для всіх учасників даного процесу. І ми щиро вітаємо наших «ластівок» вже в статусі першокурсників гуманітарно-педагогічного факультету спеціальності «Соціальна робота».
Кожний наш новоприбулий студент – це унікальна особистість, це цілеспрямовані і сповнені вірою у світле майбутнє молоді люди, які вже палають жагою до відбудови нашої країни, і, як Прометей, готові нести світло доброти туди де наразі панує темрява.
Отже, знайомтесь, наші першокурсники спеціальності «Соціальна робота», особливої, у всіх відношеннях, вступної кампанії 2022 року!
Доброго дня всім! Я Тарасенко Валерія Андріївна, випускниця одинадцятого класу Опорного закладу Гребінківська ЗОШ І-ІІІ ст. 4. Проживаю у мальовничому містечку Гребінка Полтавська область. Край, де народився відомий на весь світ автор романсу «Очі чорнії» Євген Гребінка. Займаюсь сольним співом понад 9 років. Лауреатка премій та Переможниця міжнародних фестивалів. У процесі навчання мені цікаво буде вивчати сферу консультування та надання допомоги сім’ям. Багато моїх знайомих і друзів мають проблеми у сім’ях та не знають, до кого звернутися за допомогою. На мою думку, сьогодні дуже мало уваги приділяється психологічним проблемам у сім’ї і є великий попит на таких фахівців. Від навчання я хочу отримати задоволення, адже нам повинно подобатися те, чим ми займаємося. Я хочу розвинути в собі сміливість і рішучість йти вперед, навчитися спрямовувати свою енергію та можливості в потрібне русло. Хочу навчитися створювати соціальні проекти та дізнатися більше про волонтерство і допомогу військовослужбовцям. Наразі я беру участь у благодійних концертах «З вірою у перемогу», кошти з яких призначені для потреб ЗСУ. Очікую, також, студентського життя, наповненого новими та цікавими знайомствами та веселими буднями.

Я, Ігнатенко Дмитро Євгенович з міста Вознесенськ. На даний час вступив до лав ЗСУ. Вважаю, що після перемоги спеціалісти нашого профілю допоможуть «повернути» хлопців психологічно до мирного життя.

Доброго дня усім! Коляда Анжела Юріївна, проживаю в селі Зінове. Закінчила школу, навчалася в педагогічному коледжі, потім рік працювала в садочку, за спеціальністю. Обожнюю дітей, тому сподіваюсь в майбутньому працювати із сім'ями, яким потрібна допомога.

Кирпа Дарія Вікторівна, випускниця 11 класу Лохвицької загальноосвітньої школи l-lll ст. номер 3. Проживаю в місті Лохвиця, Полтавської області. З дитинства прагну надавати допомогу іншим людям. З самого початку війни, за покликом серця, долучалася до плетіння маскувальних сіток для військових.

Привіт всім! Я Ковалевська Аліна Володимирівна, випускниця 11-го класу Чемерської Загальноосвітньої школи. Народилась та проживаю в гарному селі Чемер Чернігівської області. Раніше займалась танцями, зараз захоплююсь малюванням та багато читаю. Від навчання я хочу отримати нові для себе знання у сфері реабілітації та допомоги людям з проблемами, з якими їм важко до когось звернутися, або ж і взагалі нікуди. Також хочу спробувати себе у сфері реабілітації дітей інвалідів, тому що їм як нікому потрібна постійна підтримка та розуміння того що вони такі як і всі в усьому світі. Також вже чекаю студентського життя, знайомств та просто веселих і незабутніх років.

Всім привіт! Я Моргун Вікторія Василівна. Проживаю в с. Бурківці Київська обл. Ще з дитинства мріяла допомагати людям долати життєві кризи. Вважаю, що фахівці із соціальної роботи є досить затребуваними у суспільстві, особливо у наш час.

Усім доброго дня! Я Городня Ольга Леонідівна, проживаю в селі Жеревці Житомирської області. Брала активну участь у шкільному житті. Люблю допомагати іншим людям. У майбутньому планую пов’язати свою професійну діяльність з наданням допомоги сім'ям, які опинилися в складних життєвих умовах і потребують підтримки. Обожнюю дітей. Хочу бути потрібною для людей, які потребують підтримки.

Доброго дня всім! Я Музичук Тетяна Михайлівна, проживаю в Київській області, Білоцерківського району, село Косяківка, але на даний момент вже 2 роки живу в маленькому містечку Тараща, Київська область. Закінчила Таращанський ліцей Успіх) Трішки цікавлюсь психологією, танцями, та інтернет торгівлями. Я обожнюю допомагати людям, в майбутньому планую спрямувати свою діяльність на допомогу сім'ям, адже зараз дійсно збільшилась кількість проблемних родин, які потребують допомоги.

Доброго дня всім! Я Паршина Карина Олексіївна, закінчила Великосевастянівську загальноосвітню школу. В школі була достатньо активною, приймала участь в багатьох заходах, інколи займалась їх організацією. Подобається робота з людьми, люблю дітей, мрію надалі допомагати тим хто цього потребує.

Кайдан Гліб Русланович. Випускник одинадцятого класу школи №94 «Еллада». Проживаю в місті Києві. Цікавлюся малюванням, та всім іншим що має відношення до комп'ютера. Хочу допомагати людям, особливо у ці важкі часи, де кожний із нас потребує підтримки і допомога.

Всім привіт, я Кармазіна Аліна Олексіївна, проживаю у місті Чернігів. Дуже рада, що буду навчатися у Києві та саме в НУБІП. Обожнюю читати книжки, займалася спортом, а саме волейболом, дуже люблю спілкуватися з людьми та знайомитися з цікавими особистостями. Буду дуже рада співпрацювати з кожним із Вас!

Доброго дня! Мене звати Бараннік Артем Олексійович. Закінчив еколого-природничий ліцей №116 м. Києва. Проживаю в столиці. Дуже прагну допомагати людям, які постраждали із-за рашиського втручання і бути корисним для своєї країни.
 
Всім привіт! Я Арбачевська Анна Володимирівна. Живу в мальовничому селі Броварки на Полтавщині. Закінчила з золотою медаллю Броварківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів. У вільний час люблю читати книги. Обрала соціальну роботу, бо в цей складний для нас та нашої країни період необхідні кваліфіковані фахівці у відповідної сфері, оскільки значна частина населення нашої країни перебуває в складних життєвих обставинах та потребують допомоги. Ще я обожнюю дітей та швидко знаходжу з ними спільну мову.

Привіт! Мене звати Гаврильченко Яна Віталіївна, можна просто Яна) Я весела і серйозна водночас. Люблю красу, і сама її роблю. Люблю собак ,взагалі тварин. Захоплююсь співом, спортом, так би мовити «для себе», люблю фотографувати. Проживаю в м. Києві. На даний момент мешкаю в с. Мизинівка. Дуже обожнюю подорожувати. З дитинства не сиділа на одному місці. Чому обрала саме цю професію? Тому що мені вона по душі, та ще й я зможу допомагати людям, уже вміючи це робити професійно.

Павліковська Любов Вікторівна, випускниця Чортківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2. Проживаю в прекрасному місті Чортків, Тернопільська область. Була президентом школи. Веду активну громадську діяльність. Від 2019 року членкиня Чортківської молодіжної ради, еквівалентного органу влади, який допомагає «пролити світло» на управлінські процеси розвитку Чорткова. Брала участь в проекті від Фонду Кличка «Школа Успіху», зокрема, провела власний освітній проект «Школа Успіху Чортків». Обожнюю читати, тож заснувала свій книжковий клуб при міській бібліотеці. Посідала призові місця на олімпіадах. Загалом я творча особистість: пишу вірші і плету прикраси з бісеру. Друзі називають мене естетом) В майбутньому хочу застосовувати набутий досвід для роботи в різних соціальних центрах та організаціях, що реалізують програми протидії деструктивним явищам в молодіжному середовищі та в державі. Надалі планую розвивати свій потенціал та будувати кар'єру в Україні, адже після перемоги комусь слід займатися психологічними та соціальними потребами населення. Рада мати таких кльових та активних однокурсників).

Я, Шевченко Лілія Ігорівна, проживаю в місті Узин, Київської області. Отримала повну загальну середню освіту в опорному закладі загальної середньої освіти Узинської загальноосвітньої школи I-III ступенів № 1. Займалась танцями та з дитинства любила читати. Була активною в шкільному житті та часто була ведучою шкільних заходів. Давно була зацікавлена Національним університетом біоресурсів і природокористування України, тому радію, що стала його студенткою.Мрію працювати за спеціальністю та допомагати людям.

Всім привіт, я Мисник Валерія, закінчила Кам’янську ЗОШ 2, Черкаська область, проживаю в мальовничому містечку Кам'янка, де жив і творив відомий композитор Петро Ілліч Чайковський, «Лебедине озеро» написане саме тут. У вільний час полюбляю малювати та почитати щось цікавеньке за коліжанкою кави. Брала участь у школі стартапів від Норвезької компанії Scatec. Завжди розуміла що мені подобається допомагати людям у будь-якій сфері діяльності, та хотіла б покращити свої навички. Рада знайомству!

Усім привіт! Я Чорнобаєва Дарина Ігорівна, проживаю в місті Тетіїв, Київська обл. Закінчила КЗ «Тетіївський ОЦ-ЗЗСО 1-3 ст.», завжди брала активну участь в житті школи, також входила до складу учнівського самоврядування. Люблю читати, цікавлюся психологією, малюванням.  Обрала спеціальність «Соціальна робота», тому що вважаю, що ця професія особливо важлива в наш час. У майбутньому я хочу допомагати людям і надавати кваліфіковану допомогу.

Гігійчук Катерина Ярославівна, проживаю в м.Переяслав, Київська область. Закінчила Переяславську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №7. З дитинства займалась танцями, та майже весь свій вільний час присвячувала вокалу, також граю на музичному інструменті. Завжди була активною в школі, та вклала творчий внесок в життя свого міста. Я очікую, що ця спеціальність дасть мені змогу професійно надавати кваліфіковану допомогу людям, які опинилися у складних життєвих обставинах.

Мої вітання всім) Я, Шевчук Ольга Сергіївна, мешкаю у м. Київ, Святошинский район.  Моє хоббі - манга та новели, відео ігри, легка атлетика. Цікавлюся волейболом/баскетболом, психологією. Хочеш зробити світ краще? Почни робити це сам. Психологічна допомога чи соціальний захист з правової точки зору. Я бажаю допомагати людям у складних ситуаціях і стати одним з кращих спеціалістів у багатьох напрямках своєї спеціальності. 
Панченко Артем Васильович, випускник 11-го класу школи l-lll ступенів №108, проживаю у місті Києві. Я дружелюбна людина, хочу допомагати людям особливо в цей складний час.
 

Магера Дмитро Вікторович, мрію вивчати психологію і практикуватись. Почав цю справу давно, але вступати саме на «Соціальну роботу» вирішив спонтанно, адже в цей час рівень щастя населення залежить від його працездатності. Через мою емпатію, коли людині стає краще – я отримую задоволення!

Мельниченко Вероніка Олександрівна, живу у Києві майже 5 років. Люблю співати та присвятила цьому 10 років свого життя. Навчалась з дитинства, але маю дитину 5 років і стільки ж не виходила на сцену. Але з недавніх часів (з 24 лютого) захотілось жити та це витягло мене з домівки і ось тепер я працюю у благодійному фонді «Мураха», стала офіцером місії від «West Support», виїжджаю на 0 територію, де була деокупація українських міст та сіл - там ми допомагаємо людям, фіксуємо воєнні злочини та відправляємо ці свідчення до міжнародного кримінального суду в Гаагу. Я обрала фах соціального працівника, бо відчуваю брак знань і вмінь, які мені наразі є необхідними у роботі з людьми, що постраждали від російської навали.

Доброго дня! Я, Шпейтель-Шпахер Анастасія Вікторівна, живу у селі Жукин, закінчила ОЗНЗ Жукинська ЗОШ, моє хоббі танці - займалася 6 років, подобається допомагати людям, була волонтером, дуже подобається НУБіП.

Привіт! Я Волощук Катерина Володимирівна, випускниця Новомартиновицької зш l-lll ст. Проживаю у селі Грабарівка, Полтавської області. Обрала соціальну роботу, щоб допомагати людям та відкрити себе у цій спеціальності.

Вітаю! Я, Олійник Єва Вадимівна, є випускницею Слов'янської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів № 6 Донецької області. Слов'янськ - це місто де я народилася i народилися мої батьки. Воно засновано більше 300 років і є містом – курортом. Дуже багато людей з інвалідністю приїздили лiкуватися до наших санаторіїв. Славиться мiсто соленими озерами та лікувальними грязями. Але, нажаль, зараз ситуація там дуже складна, та я впевнена, що дуже скоро все зміниться і ми зможемо повернутися до своїх осель. Тепер розповім про себе. Я дуже позитивна людин , з добрим почуттям гумору, цілеспрямована, швидко знаходжу спiльну мову з людьми будь якого віку. Не зупиняюсь на досягнутому, прагну бiльшого, не боюсь труднощів, маю лідерські якості, не боюся брати на себе вiдповiдальність. У школі займала посаду Президента школи, активно організовувала та брала участь у всіх заходах, які відбувалися під час навчання. Маю акторські здібностi, досить не погано граю у волейбол. Мета мого життя - здобути вищу освіту, стати фахівцем високого рiвня, бути корисною людям та державі, займатися самовдосконаленням, рухатися далі. Вважаю, що майбутнє нашої країни залежить від нас, нашого покоління, і ми зробимо все, щоб НАША УКРАÏНА була сама найкраща у світі!!

Всім привіт! Я Євченко Анастасія Денисівна) Проживаю в місті Ніжин, Чернігівської області. Навчалася в ліцеї, у лінгвістичному класі, тому полюбляю вивчати іноземні мови, особливо німецьку. Також захоплююся приготуванням різноманітних страв та читанням художньої літератури. Була волонтером у Ніжинському будинку дітей та юнацтва: плели сітки та підвозили речі першої необхідності. Спеціальність «Соціальна робота» обрала не просто так, адже це не просто цікаво, але й дуже важливо для нашого суспільства, тим більше в такий історичний період становлення нашої державності. Рада знайомству, з нетерпінням чекаю на нашу зустріч!

Доброго дня) Мене звати Корж Дар‘я Анатоліївна. Живу в маленькому містечку Овруч, закінчила Овруцький ліцей імені Андрія Малишка. У вільний час я люблю створювати образи за допомогою засобів макіяжу, дарувати людям радість, щасливі посмішки і бачити свій результат - це так прекрасно. Активно брала участь у проведенні різноманітних досліджень, акцій. Мені завжди хотілося допомагати людям, які опинилися в складних ситуаціях. Тому, ця професія є дуже потрібною для держави та суспільства.

Добрий вечір, я Вальчук Світлана Олегівна. Проживаю в місті Київ. Захоплююсь фотографуванням людей та природи, мені приносить це задоволення. Зараз в такий тяжкий час, багато людей страждають від війни, і де б ці люди не були, за кордоном або в Україні, їм дуже допомагають волонтери та соціальні працівники, тому, я вважаю, що ця професія є необхідною і значимою сьогодні. 

Дякуємо Вам, наші студенти, за довіру і вмотивованість до навчання. Кафедра соціальної роботи та реабілітації вітає Вас із успішним вступом і бажає наполегливості, енергії та натхнення, удачі та успіхів! Новий період життєвого шляху стає особливим для Вас, адже усе нове: нові зустрічі, нові враження, нові приємні хвилювання довгоочікуваного і невгамовного студентського життя. Нехай прагнення до знань та самовдосконалення постійно зростає, навчання в університеті буде успішним та приносить задоволення, і найголовніше – нехай роки студентства будуть насичені найяскравішими подіями, які буде безмежно приємно згадати до найменших дрібниць! В добру путь!
Старший викладач кафедри соціальної роботи та реабілітації,
Наталя БОНДАРЕНКО
 
 
 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook