Вересневе засідання кафедри

13 вересня 2022, 11:14

  12 вересня 2022 року відбулося засідання кафедри філософії та міжнародної комунікації. Розпочала засідання завідувач кафедри філософії та міжнародної комунікації Валентина Культенко, яка запропонувала першим розглянути питання атестації наших аспірантів.


  Були заслухані звіти аспірантки четвертого року навчання Олександри Соколової (науковий керівник: д.-р. філос. наук, проф. Максюта М.Є.), аспіранта четвертого року навчання Анатолія Вовка (науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Кравченко А.Г.), якому були також призначені і рецензенти, аспірантки третього року навчання Вікторії Шеховцової-Бурянової (науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Савицька І.М.), аспіранта третього року навчання Василя Гонтаря (науковий керівник: канд. філос. наук, доц. Культенко В.П.), який приєднався онлайн, оскільки зараз знаходиться на окупованій території і немає можливості бути присутнім очно, після обговорення та висновків наукових керівників, звіти аспірантів були затверджені.

  Всі аспіранти кафедри були успішно атестовані, тож вітаємо та бажаємо їм успіху в проходженні наступного етапу атестації. Також Валентина Культенко представила аспірантів, які цього річ вступили в аспірантуру.


  На засіданні кафедри була присутня декан гуманітарно-педагогічного факультету Інна Савицька, яка виступила, як науковий керівних аспірантки В. Шеховцової-Бурянової та також взала участь у обговоренні переведення на посаду доцента старшого викладача Чорноморденка Д.І.


 Важливим було кадрове питання - рекомендація на посаду доцента кандидата філософських наук Дмитра Чорноморденка. Валентна Культенко окреслила основні напрямки роботи Д. І. Чорноморденка за період його перебування на посаді старшого викладача та відмітила, що він постійно підвищує свій науковий та методичний рівень, відповідає вимогам, що ставляться до педагогів вищої школи а, отже, заслуговує рекомендації щодо переведення його на посаду доцента кафедри філософії та міжнародної комунікації НУБіП України. Весь колектив кафедри одноголосно підтримав переведення на посаду доцента Д. І. Чорноморденка. Тож щиро вітаємо колегу та бажаємо успіхів!


  Ще одним питанням, яке було розглянуте на засіданні кафедри, це питання про підготовку та проведення Міжнародної науково-практичної конференції «Духовний код української ідентичності у вимірі міжкультурної комунікації (до 300-ліття від дня народження Григорія Сковороди)», а також проведення науково-практичного семінару в межах конференції та в рамках Сковородинських навчань «Пізнай себе».
Також, виступила секретар кафедри Ірина Матвієнко, яка представила перелік електронно-навчальних курсів, які рекомендовані для проходження атестації.
  Були обговорені інші питання життєдіяльності кафедри.


 Працюємо! Перемагаємо!


Секретар кафедри
Ірина Матвієнко

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook