9 вересня 2022 року відбулося відкрите заняття старшого викладача кафедри іноземної філології і перекладу Конончук Інни Валеріївни для студентів групи ГРС 2.1. з дисципліни «Друга іноземна мова» на тему «Was habe ich gestern gemacht» з використанням платф

14 вересня 2022 року

   9 вересня 2022 року відбулося відкрите заняття старшого викладача кафедри іноземної філології і перекладу Конончук Інни Валеріївни для студентів групи ГРС 2.1. з дисципліни «Друга іноземна мова» на тему «Was habe ich gestern gemacht» з використанням платформи GOOGLE Meet. Окрім студентів, на занятті були присутні викладачі кафедри іноземної філології і перекладу, а саме: завідувач кафедри, доктор педагогічних наук, професор Амеліна Світлана Миколаївна; кандидат педагогічних наук, доцент Зуєнко Неля Олександрівна; кандидат філологічних наук, доцент Захуцька Оксана Володимирівна; старший викладач Колесник Марія Юріївна.

   Вдале поєднання вправ допомогло студентам зрозуміти та реалізувати на практиці складний граматичний матеріал «Partizip II слабких та сильних дієслів». Наступним етапом роботи було використання матеріалів сайту Easy German (сайт з відео, на якому розташовані повсякденні розмови німців). Аудіювання діалогів відповідної складності сприяло вивченню правильної вимови та тренуванню сприйняття мови на слух.
   Результати анкетування викладачів та студентів засвідчили високий науково-практичний та навчально-методичний рівень проведеного заняття, його актуальність, спрямованість на набуття загальних та спеціальних компетентностей здобувачами вищої освіти, відповідність сучасним вимогам до організації освітнього процесу.

 

Оксана Захуцька,
доцент кафедри іноземної філології і перекладу

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook