Золота осінь – гарний початок щасливого життя. Вітаємо студентів першого курсу!

15 вересня 2022 року

  19 вересня для студентів першого курсу починається новий та прекрасний етап в їхньому житті – навчання в престижному столичному університеті.

 

 

  Затишні аудиторії, сучасний спортзал і розкішні квіти в ботанічному саду вже чекають на вас! Всі викладачі пройшли інструктаж щодо дій під час повітряної тривоги, а надійні бомбосховища, в яких розміщені класи із партами, а також є можливість зробити чай і провести цікаве заняття! Всі учасники освітнього процесу можуть отримати психологічну допомогу в центрі соціально-психологічної служби кафедри психології.

 

 

  Але які неймовірні лекції чи практичні заняття в еко-класах у ботанічному саду нашого університету, коли гріє сонечко і радісно співають пташки! Такі заняття запам’ятаються надовго!

 

 

 

   Знайомства з одногрупниками, романтичні зустрічі, перше кохання, нові предмети та підготовка до сесії – це ваш власний досвід, досягнення та спогади через багато років! Адже студентське життя – найпрекрасніший період у житті кожної людини, такий яскравий і неповторний!!!

 

 

  Бажаємо всім студентам, їхнім батькам і викладачам міцного здоров’я, бути патріотами нашої країни і своїм відповідальним ставленням до навчання наближати перемогу. Щоб навколо нас було радісно та красиво, а щасливі люди могли реалізувати всі свої амбітні плани!

 

Слава Україні! Героям Слава!

 

Дьоміна В.В. 

Доцент кафедри  англійської філології

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook