Успішний старт нового навчального року

15 вересня 2022 року

 Незважаючи на складну ституацію в країні, 15 серпня 2022 року успішно стартував новий навчальний рік в Національному університеті біоресурсів і природокористування. До очного навчання приєдналися студенти більшості факультетів. В цей список увійшов і  факультет захисту рослин, біотехнологій та екології. Явка студентів перевищила сподівання і складала майже сто відсотків.

Так, студенти 2 курсу зі спеціальності 101 «Екологія» з радістю почали новий навчальний рік. З початку війни більшість з них не бачилися, тому в першу чергу були раді нарешті бачити один одного. Куратором академічної групи Людмилою Вагалюк, була проведена зустріч, яка була присвячена основним моментам безпеки і правилам поведінки при повітряних тривогах, а також розглядалися плани спільних заходів на майбутній семестр.

 Також студенти почали вивчати нові дисципліни, професійного спрямування. Провели кілька десятків лабораторних робіт, вже встигли написати перші самостійні та модульні цього семестру.

 Загалом навчання принесло студентам купу задоволення, зокрема дуже раді, що вийшли  нарешті в університет та почали опановувати нові дисципліни. Побачили одне одного через скільки часу проведеного на відстані, постійного спілкування по телефону та перебування в бомбосховищах під час повітряних тривог.

Всі із нетерпінням чекають Перемогу!

 

 

Станіслава Гудзенко,

студентка 2 курсу,

факультету захисту рослин,

 біотехнологій та екології,

Людмила Вагалюк,

доцент кафедри екології агросфери та

 екологічного контролю

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook