Відкрита лекція професора кафедри психології В.М. Шмаргуна

15 вересня 2022 року
Київ

   12 вересня 2022 року відбулася відкрита дистанційна лекція професора кафедри психології Шмаргуна Віталія Миколайовича з вибіркової дисципліни загальноуніверситетського рівня для студентів четверго курсу «Психологія успіху».
   Тема заняття «Психологічні особливості комунікативної взаємодії в міжособистісних контактах та професійній діяльності». Лектор, розкриваючи тему, зосередив увагу присутніх на особливостях техніки спілкування, прийомах ефективного спілкування, психологічних установках в спілкуванні та психологічних тонкощах взаєморозуміння у комунікативній взаємодії.


   Особливий акцент Віталієм Миколайовичем було зроблено на вмінні формувати у співрозмовників позитивні почуття під час спілкування, встановлювати контакт, впливати на режим діалогу.
   Лектор звернув увагу присутніх на важливість формування практичних навичок щодо попередження конфліктів і надав практичні рекомендації.
   Шмаргун Віталій Миколайович під час проведення лекції залучав студентів до активної участі у занятті, застосовуючи відповідні методичні прийоми.

    Студенти з радістю долучилися до обговорення фізіологічних детермінант відмінностей в спілкуванні чоловіків жінок.
   Заняття було проведене на високому науковому, навчально-методичному рівні. Лектор поєднав теоретичний матеріал із практичними рекомендаціями, що одержало схвальні відгуки з боку студентів та викладачів кафедри психології. Лекція була позитивною, інформативною і легкою.

Асистент кафедри психології  Оксана Гассаб
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook