Відбулася атестація аспірантів на факультеті конструювання та дизайну

12 вересня 2022, 12:18
м. Київ НУБіП України

12 вересня 2022 року на факультеті конструювання та дизайну відбулася атестація аспірантів, що проходять навчання за освітньо-науковими програмами "Галузеве машинобудування", "Прикладна механіка" і "Біотехнологія та біоінженерія".


Атестація відбувалась в дистанційному форматі: члени комісії, наукові керівники та аспіранти були присутні.
Голова атестаційної комісії, декан факультету констуювання та дизайну Зіновій РУЖИЛО, ознайомив присутніх з наказом ректора Станіслава НІКОЛАЄНКА «Про атестацію аспірантів» № 583 від 01.09.2022 та представив аспірантам членів атестаційної комісії:
Ромасевича Юрія Олександровича, доктора технічних наук, професора, заступника декана з наукової роботи факультету конструювання та дизайну;
Пилипаку Сергія Федоровича, доктора технічних наук, професора, гаранта ОНП "Прикладна механіка";
Тітову Людмилу Леонідівну, кандидата технічних наук, доцента, секретаря комісії; 
Лопатька Костянтина Георгійовича, доктора технічних наук, професора, гаранта ОНП "Біотехнологія та біоінженерія";
Роговського Івана Леонідовича, доктора технічних наук, професора, гаранта ОНП "Галузеве машинобудування".
12 вересня 2022 року атестації за освітньо-науковою програмою «Галузеве машинобудування» підлягали 6 аспірантів факультету конструювання та дизайну та по одному аспаранту з освітньо-наукових програм "Прикладна механіка" і "Біотехнологія та біоіженерія".
В ході засідання було заслухано індивідуальні звіти всіх аспірантів на їх наукових керівників, наголошено на неухильному дотриманні завдань, що визначені індивідуальним планом роботи кожного здобувача.
Декан факультету конструювання та дизайну Зіновій РУЖИЛО звернув увагу присутніх на необхідність підтримання постійного зв`язку здобувачів та наукових керівників та факультету в цілому.
Члени атестаціійної комісії після заслуховування звітів аспірантів та детальної співбесіди звернули увагу на основні пункти індивідуальних планів здобувачів, що мали бути неухильно виконаними, на необхідність виконання освітньої складової освітньо-наукових програм для забезпечення відповідного рівня теоретичних знань, володіння уміннями аналізувати і практично застосовувати отримані знання.

За результатами виконання індивідуальних планів аспіранти факультету конструювання та дизайну Руслан КУЛЬПІН, Олег СОЛОДОВНІК, Олег МАЛІНЕВСЬКИЙ, Валерій МАКАРЕЦЬ, Олександр ЗАРІВНИЙ, Ярослав ГУБАР, Катерина ВИНАРЧУК, В'ячеслав ХРОПОСТ були атестовані.

Іван Роговський

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook