Магістри-міжнародники цікавляться особливостями та перевагами працевлаштування в аграрному бізнесі

8 жовтня 2021 року

Осінь – пора підведення певних підсумків у бізнес-кампаніях і, водночас, час формування планів на майбутнє. Важливим елементом цих планів є персонал, який впроваджуватиме ці плани в довгостроковій перспективі.
Для студентів-магістрів спеціальності «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії» 1 року навчання вже за рік-півтора постане питання реалізації свого професійного та творчого потенціалу, тож досвід спілкування безпосередньо із керівниками і HR-менеджерами, які можуть поділитися секретами та особливостями відбору до компанії, розкрити вимоги до кандидатів, є безцінним.
Тож пропозиція взяти участь у засіданні Клубу аграрного та освітньо-наукового консалтингу, викликала значну зацікавленість у магістрів групи МВ-18001 м.

     

На зустрічі з представниками компаній БТУ-центр та STELA Engineering GmbH & Co KG, магістри-міжнародники дізналися про переваги роботи в успішних кампаніях, які працюють в аграрному секторі, та особливості ведення успішного бізнесу в 3-му поколінні.

Водночас запрошені гості наголосили, що майбутні фахівці мають не зупинятися у прагненні до навчання впродовж життя й займатися науковою діяльністю.
Щодо останнього – наші магістри окрім активної участі в наукових заходах, які впродовж року проводяться на базі Університету: конференціях, семінарах, «круглих столах», зимових та літніх тематичних школах, набувають нових знань, і у такий спосіб примножують свій потенціал, що, безумовно, відіграє вирішальну роль в подальшій професійній кар’єрі.
Магістри 1 року навчання поставили ряд запитань представникам кампаній щодо можливостей працевлаштування за фахом і заявили свою готовність доєднуватися до засідань Клубу аграрного та освітньо-наукового консалтингу, які будуть проходити в подальшому.

 

 

 

 

 

Максим Іващук,
магістр 1 року навчання

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook