Настановча нарада з наставниками академічних груп першого курсу факультету ветеринарної медицини

16 вересня 2022 року
ФВМ НУБіП України
   14 вересня відбулась робоча нарада деканату факультету ветеринарної медицини з новопризначеними наставниками академічних груп першого курсу.

   Декан Микола Цвіліховський проінформував присутніх про призначення 12 науково-пелагічних працівників наставниками відповідних академічних груп та зазначив про велику відповідальність кожного з них перед ввіреними їм студентами. Зустріч здобувачів вищої освіти зі своїми наставниками, що відбудеться 19 вересня має пройти у дружній та святковій атмосфері, щоб кожний студент відчув себе членом команди потужного колективу нашого університету і факультету ветеринарної медицини зокрема.
   Загалом декан зазначив, що на сьогодні на факультеті є вже 74 академічних групи і відповідна кількість науково-пелагічних працівників - наставників.

  Заступник декана Сергій Деркач зупинився на особливостях освітнього процесу під час очного навчання та на розкладі занять. Він звернувся до наставників з розумінням поставитись до кожного першокурсника та допомогти їм зорієнтуватись з розкладом та аудиторіями. Детально зупинився на зустрічі першокурсників 19 вересня та ознайомив наставників з програмою урочистостей з нагоди посвяти у студенти.

   Заступник декана Тарас Савчук проінформував наставників академічних груп про особливості організації виховного процесу під час воєнного стану, звернув увагу на формування плану виховної роботи на 2022-2023 н.р. Зокрема, він наголосив, що всі виховні заходи мають бути спрямовані на культурно-патріотичне виховання здобувачів, формування у них громадянської та професійної свідомості. Стати для студентів своєї групи справжнім другом, з відповідальністю і розумінням підходити до комунікації із ними, за потреби підтримати їх морально чи допомогти у скрутній ситуації.
    Розповів про пізнавальний маршрут університету, за яким наставники будуть організовувати екскурсії в період з 19 вересня, з подальшим звітуванням на офіційній сторінці факультету та кафедр. Окремим питанням було поселення студентів у гуртожиток та облаштування їх побуту, де наставник групи має відіграти важливу роль.

 

   Методисти факультету Тетяна Цабенко, Маріанна Ігнатовська розповіли про пільгові категорії студентів і призначення їм соціальної стипендії, надання здобувачам вищої освіти довідки про навчання, особливості постановки студентів (хлопців) на військовий облік та порядок ведення журналу обліку академічної групи.

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський закликав наставників підтримувати постійний зв’язок з своїми студентськими групами та побажав усім міцного здоров’я і мирного неба над головою.

Слава Україні!

Тарас Савчук,
заступник декана ФВМ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook