УСПІШНЕ ПРОВЕДЕННЯ ЛАБОРАТОРНИХ ЗАНЯТЬ З БІОХІМІЇ

16 вересня 2022, 7:00

     Минув місяць як розпочався новий навчальний рік в умовах воєнного стану в нашому університеті. Згідно графіка навчального процесу студенти другого курсу факультету ветеринарної медицини, що навчаються за спеціальністю «Ветеринарна медицина» (забезпечення Збройних Сил України), ОС «Магістр» успішно відвідують лабораторні заняття з дисципліни «Біохімія тварин з основами фізичної і колоїдної хімії» та особливо приємно відзначити, що в групі – 100% присутність.

    Студенти мали змогу власноруч виконати лабораторні роботи в затишних і гарно оснащених лабораторіях кафедри біохімії і фізіології тварин імені академіка М.Ф. Гулого згідно навчального плану. За відгуками студентів, саме така робота стимулює краще засвоєння теоретичного матеріалу та дозволяє набути практичних навичок і вмінь при роботі в лабораторії. Студенти активно долучилися до роботи, задавали питання, брали участь у обговореннях отриманих результатів.
Слід зазначити, що незважаючи на воєнний стан, якісна підготовка фахівців в нашому університеті здійснюється на високому рівні. А всім студентам, викладачам та співробітникам хотілося б побажати якомога швидше миру в нашій рідній неньці Україні.
 Ігор Калінін,
професор кафедри біохімії і фізіології тварин

 

імені академіка М.Ф. Гулого
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook