Вітаємо доцента кафедри міжнародних відносин і суспільних наук ШИНКАРУК НАТАЛІЮ ВАСИЛІВНУ за заслужену високу оцінку від Прем'єр-Міністра України Дениса Шмигаля

15 вересня 2022 року

Колектив кафедри міжнародних відносин і суспільних наук щиро вітає колегу, доцента Наталію Шинкарук, яка є державним експертом експертної групи з питань енергетики, довкілля, транспорту та цифровізації Урядового офісу координації європейської та євроатлантичної інтеграції Секретаріату Кабінету Міністрів України, з високою відзнакою Прем’єр-Міністра Д.Шмигаля щодо особистого її внеску стосовно отримання України статусу кандидата на вступ до Європейського Союзу.

     

Наша колега проявила високий професіоналізм під час підготовки опитувальника Європейської Комісії для формування відповідного висновку. Її внесок, як і всіх, хто працював з 2014 року над впровадженням реформ і наближенні європейських стандартів, увінчався отриманням Україною статусу кандидата на вступ до Європейського Союзу.
Наталія Василівна молода, амбітна професіонал, патріот. Ми бажаємо їй досягати нових горизонтів в наближенні Перемоги і розвитку Української держави.
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook