Кураторська година доцента Файчука О.М. зі студентами третього курсу англомовної групи

16 вересня 2022 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

     14 вересня 2022 р. доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Олександр Файчук у форматі Zoom-конференції провів планову зустріч зі своїми студентами. Перш за все, наставник поцікавився станом їх здоров’я. Більше того, він нагадав підопічним правила індивідуального поводження у разі отримання сигналу «Повітряна тривога» і просив їх за інших безпечних умов максимально бути присутніми на заняттях та виконувати вчасно всі поставлені викладачем задачі.

 
Потім Олександр Файчук проінформував слухачів про необхідність прийняти активну участь у роботі V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції студентів, аспірантів та молодих вчених на тему «Нові виклики для аграрного сектору України в умовах глобалізації», яка запланована на 06 жовтня 2022 р. Куратор просив студентів розпочати роботу щодо написання тез доповідей на актуальні теми і в подальшому прийняти безпосередню участь у науковій дискусії із вітчизнянми та іноземними учасниками заходу.
Також під час зустрічі студентам була надана інформація про можливість їх участі у 2023 р. в науково-дослідному стажуванні в одному із канадських вишів за умови успішного проходження відбору за програмою стажування Mitacs Globalink Research Internship.
 
 
Розповівши студентам про особливості цьогорічної літньої сесії, Олександр Файчук привітав їх із прийдешнім святом Великодня і побажав кожному мирного неба над головою, міцного здоров’я, щастя, відмінних успіхів у навчанні і віри у перемогу України!
к.е.н., доцент
кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД
Іван Міщенко
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook