Вебінар «Готельний бізнес під час війни» від Ірини Магалецької керівниці навчального центру Reikartz Hotel Group для студентів спеціальностей "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа"

16 вересня 2022 року

     16.09.2022 р. викладачі кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Національного університету біоресурсів і природокористування України разом зі студентами 2-4 курсів спеціальностей "Готельно-ресторанна справа" та "Туризм" мали можливість бути слухачами вебінару "Готельний бізнес під час війни", який було організовано національною мережею готелів України Reikartz Hotel Group. Спікером виступила Ірина Магалецька - керівниця навчального центру Рейкарц.

    Ірина детально описала географію готелів мережі Reikartz Hotel Group та сучасну ситуацію у готельному бізнесі. Було сумно дізнатися які готелі мережі зараз тимчасово не працюють, дуже позитивні новини загального завантаження, та й у розрізі по регіонах було цікаво порівняти свою думку та реальний стан. Окремо вдячні за приклади антикризового менеджменту готельної мережі.

 

     Крім того Ірина озвучила можливості навчання, стажування, проходження практики в готелях мережі Reikartz Hotel Group та отримання подальшої роботи. 

     Студенти були активні, задавали запитання і отримали грунтовні відповіді на них. Інформація сприймалася чітко та зрозуміло завдяки змістовній презентації і чудових поясненнях пані Ірини.
     

    Дякуємо Ірині за цікавий інформаційний вебінар! Завжди раді долучатися до навчальних проєктів від Reikartz Hotel Group. Чекаємо на наступні цікаві вебінари!!!   

Ірина Кудінова,
доцент кафедри готельно-ресторанної справи та туризму 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook