Знань не буває забагато: журналісти-третьокурсники завершують період очного навчання практичною суботою в медіалабораторії

18 вересня 2022 року
НУБіП України

Наприкінці періоду очного навчання третьокурсники-журналісти знову зібралися в медіалабораторії, щоб накопичувати та покращувати свої вміння  й навички. Сьогодні з нами ділилася досвідом викладачка та радіожурналістка Анна Данько-Сліпцова.

  

  Студенти вчилися записувати радіоінтерв'ю. А ще спробували себе в ролі оператора. З цим допомагали спеціалісти Михайло Комінко та Юрій Нестеров.

Також інтерв'ю студенту-журналісту Роману дала викладачка Анна Федоришин, яка розповіла про специфіку роботи режисера в кіно, перспективу українського кінематографу та про видатні українські фільми.

  

А ще інтерв'ю один в одного брали інші студенти. Вони обговорювали різні теми від волонтерства й евакуації людей з Маріуполя до українських виконавців. Після запису інтерв'ю викладачі допомогли проаналізувати їх, вказали на сильні сторони та помилки.

Загалом студенти та викладачі задоволенні спільною роботою протягом очного навчання, але знань ніколи не буває забагато, тому під час дистанційного навчання таких занять нам бракуватиме. Чекатимемо на повернення до рідного університету. 

Вадим Мацібура,
студент групи Журн-20001б

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook