Науковий гурток «Основи наукових досліджень в агробізнесі» продовжує активно працювати в період воєнного стану

18 вересня 2022 року

       В умовах відважного протистояння ЗСУ військовій агресії рф щоденно зростає підтримка вітчизняної науки зі сторони цивілізованих держав світу. Чільне місце тут посідає допомога українським студентам та молодим вченим через механізм стипендіальних програм, які надають провідні науково-дослідні організацій й установи країн-членів ЄС, США та Канади. Про одну із них під час проведення планової наукової години 15 вересня 2022 р. розповів керівник наукового гуртка «Основи наукових досліджень в агробізнесі» Олександр Файчук. Він повідомив членів гуртка про оголошений відбір студентів 3-х курсів вишів України Канадською організацією Mitacs щодо їх подальшої участі у науково-дослідницькому стажуванні Mitacs Globalink Research Internship у 2023 році. Також він проінформував студентів про те, що програма Mitacs Globalink Research Internship передбачає роботу над спільним проєктом з професором канадського університету, враховуючи наукові інтереси, знання та попередньо отриманий досвід студента. Більше того, Олександр Файчук наголосив, що бажаючим прийняти участь у конкурсі потрібно до 22 вересня 2022 р. подати: онлайн-заявку, CV з описом наукових інтересів, лист-рекомендацію від наукового керівника з описом досвіду досліджень та наукових інтересів, а також виписку з оцінками від університету.

У другій частині наукової години керівник гуртка закликав його членів прийняти активну участь у роботі V Міжнародної науково-практичної онлайн конференції студентів, аспірантів та молодих вчених на тему «Нові виклики для аграрного сектору України в умовах глобалізації», яка запланована на 06 жовтня 2022 р. Він просив студентів не зволікати, а вже сьогодні розпочати активну роботу над написанням тез доповідей і готуватись до виступів на конференції.

Варто зазначити, що всі присутні члени наукового гуртка проявили високий інтерес до вищевказаного заходу, а тому обговорили із керівником актуальні теми і структуру проведення наукового дослідження в рамках підготовки тез доповідей.

 

к.е.н., доцент

кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД

Іван Міщенко

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook