Участь аспіранта кафедри Дениса Хлистуна у літній школі проекту DAAD

15 вересня 2022 року
Кафедра АМ та ЗЕД, факультету АМ НУБіП України

15 вересня 2022 р. на другій парі в онлайн форматі у рамках проведення практичних сесій та демонстрації набутих навичок з використання діджитал інструментів у навчання "Open classes" (14 та 15 вересня 2022 р.) в рамках дистанційного науково-педагогічного стажування в літній школі проєкту DAAD «Україна цифрова: забезпечення академічної успішності під час кризи (2022)» відбулась лекція аспіранта ІІІ року навчання, кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Хлистуна Дениса Миколайовича, для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, третього курсу, що проходять підготовку за ОПП «Менеджмент» та НПП кафедри. 

Тема лекції: планування та інструменти продуктивності. В процесі лекції Денисом Хлистуном були розкритті наступні питання:

- планування,

- рівні планування,

- методи та функції планування,

- продуктивність та

- інструменти продуктивності. 

 

Викладачі та студенти високо оцінили якість і доступність представленого матеріалу, застосування лектором сучасних технічних засобів навчання таких як:  Mentimeter та Google Jamboard та відзначили актуальність змісту поданого матеріалу.

Денис ХЛИСТУН

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook