Урочиста посвята у студенти 2022

20 вересня 2022 року

  Посвята в студенти – найбільш очікувана подія для кожного першокурсника навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження, адже після цього вони офіційно стають студентами. Дана подія допомагає кожному студенту влитися у колектив, познайомитися з наставником, дізнатися відповіді на організаційні питання та урочисто скласти присягу студента НУБіП України.
  Цього року студентами що розпочали навчання за спеціальністю 141 - Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка, за освітньою програмою "Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка" кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій стали: група ЕЕЕ-22001б (36 студентів), наставник групи – Васюк В.В., група ЕЕЕ-22001бСТ (31 студент), наставник групи – Чуєнко Р.М.

  До першокурсників, батьків, гостей свята звернувся з напутнім словом директор ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Каплун Віктор Володимирович. З вітальними промовами виступили також і запрошені на свято поважні гості та випускники що привітали студентів з початком нового життєвого етапу.
  Від кращих студентів другого курсу першокурсники отримали урочисту присягу студента НУБіП України як важливий атрибут сьогоднішньої події. Першокурсники дали присягу на те що будуть гідними звання студента, та стануть гідними спадкоємцями освітніх і наукових традицій, примножувати здобутки і славу університету. Після закінчення урочистостей першокурсники з зацікавленням розійшлись по аудиторіям та приступили до навчання.

Дорогі першокурсники, ми раді вітати вас в лавах інституту. Бажаємо успіхів у навчанні яке буде сповнене цікавих зустрічей та нових знайомств, дивовижних відкриттів і досягнень. У добру путь за знаннями!
 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook