Перші студентські будні першокурсників-екологів

20 вересня 2022 року

 Студентське життя – цікавий, насичений яскравими подіями і різноманітністю час. Це пора інтенсивного навчання, отримання нових теоретичних і практичних знань та вмінь, період становлення молоді, відповідальність за прийняті рішення і вчинки.

19 вересня у читальній залі 4-го навчального корпусу відбулася церемонія посвяти у студенти на факультеті захисту рослин, біотехнології та екології. Цьогоріч ряди студентів нашого славетного університету за спеціальністю 101 «Екологія» поповнили 43 особи із різних регіонів країни. Куратори першокурсників Євгеній Бережняк та Анна Сербенюк в урочистій обстановці вручили студентські квитки та побажали їм натхнення в здобутті знань, відкритості, сміливості і наполегливості в досягненні поставлених цілей.

 По завершенню офіційної частини студенти перемістилися до лекційної аудиторії 73, де заступник декана Валерія Бондарь познайомила молодь із викладацьким складом випускової кафедри екології агросфери та екологічного контролю, а також студенти із вуст представника адміністрації факультету отримали корисні настанови щодо відвідування занять, правил поводження на території університету і проживання в гуртожитку.

Куратори груп після закінчення занять першого дня провели із своїми підопічними виховні години, де ознайомили молодь із розкладом занять, структурою факультету, розташуванням навчальних корпусів, особливостями навчання із використанням платформи E-learn, з правилами проживання у гуртожитку, відвідуванні лекційних і лабораторно-практичних занять, участі у різноманітних спортивних секціях та культурно-масовій роботі на факультеті.

Важливий акцент було зроблено на дотриманні правил поведінки під час сигналу «Повітряна тривога», ознайомлено із планом-схемою розташування сховищ та укриттів у навчальних корпусах та гуртожитках університету, а також з правилами поведінки у них.

Наостанок наставники побажали першокурсникам раціонально використовувати свій час, різнобічного розвитку, оптимізму, а також успішного і цікавого навчання під мирним українським небом.

 

Євгеній Бережняк і Анна Сербенюк,

наставники 1-го курсу спеціальності «Екологія»

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook