Ласкаво просимо до родини садівників

21 вересня 2022 року

 Спеціальність 203 «Садівництво та виноградарство» в абітурієнтів 2022 року набула неабиякої популярності. Ми вперше сформували групу першокурсників з 29 студентів. Причому середній бал при вступі був у них значно вищий, ніж у решти агрономів.

Після урочистостей і складання присяги усі зібрались в тісному садівницькому колі для отримання студентських квитків та залікових книжок. Наставник групи, доцент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка Наталка Шевчук познайомила першокурсників з провідними викладачами і вченими випускаючих кафедр, розповіла про можливості, які надає студентам навчання в НУБіПі і загалом перебування в столиці України.
З привітальним словом звернулась до нашого юного поповнення член-кореспондент НААН України, професор кафедри садівництва Людмила Шевчук. Говорила про важливість системного навчання, поваги до викладачів та одне до одного, створення дружньої атмосфери і взаємодопомоги.


Головним побажанням студентам від завідувача кафедри овочівництва і закритого грунту Івана Федосія було закінчити навчання і отримамати дипломи бакалавра в такому ж повному чудовому складі, як і сьогодні. Не витрачати час даремно, наполегливо працювати над собою, брати максимум від досвіду і знань викладачів – значить отримати гарну високооплачувану роботу в майбутньому.


Доцент кафедри овочівництва Цизь Олександр приєднався до побажань колег, а також компетентно відповів на всі запитання студентів щодо організації навчального процесу та дозвілля.
Нарешті довгоочікувана мить отримання студентських документів, а з цим і усвідомлення своєї дорослості, відповідальності за власні слова і вчинки.


Стати студентом НУБіП – отримати величезні можливості для фахового становлення, розкриття власних талантів у спорті, різних видах мистецтв та інших сферах діяльності. Скористайтеся цими можливостями, дорогі наші першокурсники. Ласкаво просимо до нашої садівничої родини.

Наталія Шевчук,

доцент кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook