Перші кроки у майбутню професію здійснили першокурсники спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

24 вересня 2022 року

     21 вересня 2022 року з метою ознайомлення з матеріально-технічною базою університету та інтеграції студентів першокурсників в навчально-виховний процес була проведена кураторська година на тему: «Вареники – національна страва українців», яка тематично поєднана з майбутньою професією ресторатора.
    Майстер-клас від шеф-кухаря закладу харчування корпусу № 10 Віктора Овечкіна та повара 5 розряду Мотрони Сіренко організований у навчально-професійній лабораторії кафедри готельно-ресторанної справи та туризму дозволив студентам не тільки спостерігати за роботою майстра, а і взяти участь у технологічному процесі приготування національної страви. А дегустація у колі одногрупників забезпечила інтеграційне спілкування та заклала перші цеглини у фундамент міцної студентської родини.


      Валентина Бандура також надала поради від наставника групи:
      – Прагніть бути кращим у професії, постійно розвивайтесь.
      – Завжди старайтесь робити більше. Треба створювати більшу цінність, ніж винагорода на яку Ви претендуєте.
      – Навчайтесь правильно розставляти пріоритети та впевнено йдіть до своєї мети.
      – Вчіться бути щасливими, адже в такий складний час ви маєте змогу навчатись.


     «Університет дає студентам найголовніше – вміння вчитись» – зазначила завідувач кафедри, доктор-економічних наук, професор Інна Левицька. Науково-педагогічний склад кафедри готельно-ресторанної справи та туризму, безумовно, допоможе вам стати фахівцями сфери гостинності. Вам, шановні студенти, потрібно освоїти ще дуже багато інформації, і цей процес ніколи не зупиняється, але університетська освіта дає можливість аналізувати і критично оцінювати цю інформацію в рази ефективніше.


      Це був неймовірний день, який залишив тільки позитивні емоції. Про що свідчать відгуки студентів:
     Ксенія Гуща. На сьогоднішній кураторській годині ми пізнали багато нового, а головне ми були разом. Звичайно найприємнішою частиною приготування є куштування.
    Віктор Яценко. Хочеться подякувати нашому куратору, шеф кухару та кухару 5 розряду за їх працю та настанови. Впевнені, що протягом навчання побуваємо ще не на одному майстер-класі.


Бандура В.М., д.т.н., професор
Гопкало Л.М., к.е.н., доцент

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook