Студенти спеціальностей "Туризм" та "Готельно-ресторанна справа" урочисто склали присягу студентів НУБіП України

19 вересня 2022 року

   19 вересня 2022 року в ННІ неперервної освіти і туризму відбулись урочистості з нагоди посвяти у студенти першокурсників, що цьогоріч вступили до НУБіП України на спеціальності 242 "Туризм" та 241 "Готельно-ресторанна справа". Посвята розпочалася із віддачі шани захисникам України. Прозвучала хвилина мовчання та гімн України.

  З вітальним словом до першокурсників звернувся директор інституту ННІ неперервної освіти і туризму Іван Гриценко, який наголосив на можливостях професійного розвитку, представив завідувача кафедри д.е.н., професора Інну Ванадіївну Левицьку та кураторів. Іван Сергійович побажав першокурсникам на шляху до знань максимально використати свій потенціал, здобути освітні, наукові, спортивні та творчі перемоги. 

 

    На урочисту посвяту завітав начальник науково-дослідної частини, д-р с.-г. наук, доцент Отченашко Володимир Віталійович, який звернувся до першокурсників з вітальними словами та настановами. Володимир Віталійович зазначив, що процесі навчання для здобувачів освіти відкриті перспективи для творчості та саморозвитку і попереду чекають цікаві проекти, неймовірні відкриття, незабутні зустрічі.

     Також дло першокурсників звернулася застуник директора ННІ непервної освіти і туризму Тереза Микицей, яка наголосила на перевагах та можливостях навчання в університеті,  а саме високий рівень освітнього процесу, реальні практики, зустрічі з бізнесом, cучасні проекти, навчання та проходження практик за кордоном, навчання на військовій кафедрі, інтенсивне спортивне та культурно-масове життя, якими повинен скористатися кожний студент.
 
   З вітальними словами до першокурсників звернулася і завідувач кафедри готельно-ресторанної справи та туризму Інна Левицька, яка наголосила на правильності вибору студентів, і зазначила, що успіху досягне той, хто буде сумлінно вчитися.
   Під час заходу першокурсники урочисто зачитали Присягу студента НУБіП України та присягли виконувати всі зазначені пункти протягом навчання в університеті.
   Іван Сергійович та Тереза Дмитрівна урочисто вручили студентам першокурсникам екзаменаційні книжки та студентські квитки, а далі по розкладу розпочалися перші навчальні заняття!!!
 
Шановні першокурсники! У Вас попереду новий етап у житті  - студентські роки. Нехай вони стануть для Вас роками професійних здобутків, нових вірних друзів та незабутніх вражень! 

Ірина Кудінова, Валентина Бандура,
куратори студентських груп

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook