Іван Гриценко очолив ННІ неперервної освіти і туризму НУБіП України

24 вересня 2022 року
    23 вересня в ННІ неперервної освіти і туризму відбулося призначення директора.
   Ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко відмітив специфічність діяльності ННІ, який наразі має різновекторну спрямованість. ННІ є центром безперервної освіти України, що реалізує професійні програми підвищення кваліфікації, стажування, професійної підготовки фахівців у межах здобутого раніше ступеня вищої освіти та практичного досвіду, а також підготовки бакалаврів й магістрів з публічного управління та адміністрування, майбутніх фахівців сфери туризму і готельно-ресторанного бізнесу.
   Після попередньо проведеного опитування членів трудового колективу ректор університету Станіслав Ніколаєнко запропонував на посаду директора кандидатуру Івана Гриценка – доктора юридичних наук, професора.
  І. Гриценко проінформував про основні результати роботи ННІ за період його перебування на посаді в.о. директора. Пріоритетними напрямками розвитку структурного підрозділу Іван Сергійович визначив науку, якісний рівень освіти, міжнародну співпрацю та підвищення кваліфікації за акредитованими спеціальностями в університеті.
   З підтримкою кандидатури І. Гриценка на посаду директора ННІ неперервної освіти і туризму виступив Сергій Кваша, проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку, науково-педагогічна та адміністративна діяльність якого також у свій час тісно була пов’язана зі становленням та розвитком ННІ неперервної освіти і туризму. С. Кваша побажав колективу ННІ успішної реалізації поставлених завдань.
   В обговоренні виступив Сергій Приліпко, в.о. завідувача кафедри публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва.
   Колектив ННІ неперервної освіти і туризму одноголосно підтримав кандидатуру Івана Гриценка на посаду директора, а ректором університету – Станіславом Ніколаєнком – підписано наказ про призначення й окреслено пріоритетні завдання та цільові орієнтири ННІ на найближчу перспективу.
Тереза МИКИЦЕЙ,
заступник директора ННІ
з навчальної і виховної роботи
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook