Викладачі та студенти кафедри долучилися до симуляційної гри-тренінгу

27 вересня 2022 року

Кафедра міжнародних відносин і суспільних наук в рамках співпраці із Київською школою дипломатичних мистецтв долучається до різноманітних заходів, у тому числі і у форматі міжнародного спілкування. Зокрема, у вересні цього року викладачі та студенти бакалаври і студенти магістри кафедри взяли участь у симуляційній грі-тренінгу «Diplomacy Simulation – the Suez Canal Crisis» для розвитку дипломатичних навичок. Сценарій являв собою імітацію переговорного процесу щодо врегулювання Суецької кризи 1956 р. Зі студентів та викладачів були сформовані переговорні команди, учасники яких представляли ту чи іншу країну, що долучилася до вирішення конфліктної ситуації. Гравці тренінгу озвучували позицію своєї сторони та відстоювали її інтереси під час імітації переговорів. Спілкування у ході симуляційної гри відбувалося англійською мовою – це гарна нагода вдосконалити не лише комунікативні, але й мовні навички.

     

Тренінг організував Національний музей американської дипломатії при Державному департаменті США. Національний музей американської дипломатії розповідає про історію, практику та виклики міжнародних відносин США. Через виставки та програми він надихає американську громадськість, і не тільки її, відкрити для себе дипломатію та те, як вона щодня впливає на життя людей.

     

Симуляційна гра пройшла в конструктивній атмосфері діалогу. «Все було чудово, пізнавально та цікаво» – така думка наших студентів, активних учасників дійства. Вдячні команді Київської школи дипломатичних мистецтв за надану можливість набуття професійних навичок!

 

 


Богдан Грушецький,
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
Софія Щербина,
студентка 4 курсу спеціальності «Міжнародні відносини»

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook