Чистий четвер для першокурсників-екологів!

23 вересня 2022 року

 Студентський гуртожиток – це другий дім юнаків і дівчат, які приїхали навчатися до столиці України. Тому кімнати, коридори, кухні, де проживають студенти завжди мають бути у чистоті і в порядку.

 22 вересня відбувся такий званий «Чистий четвер» для студентів 1-го курсу спеціальності «Екологія», які проживають у гуртожитку №9. За ініціативи заступника декана з виховної роботи факультету захисту рослин, біотехнології та екології Дащенко Анни Валеріївни та у присутності кураторів груп Бережняка Євгенія Михайловича і Сербенюк Анни Анатоліївни відбулося генеральне прибирання міжкімнатних просторів, коридору та місць приготування їжі. Молодь, під жарти та веселі історії, успішно впоралася із поставленими завданнями. За годину роботи все блистіло і сяяло новими фарбами. Приємно бачити оселю у новому образі. Недарма кажуть, що чисто не там, де прибирають, а там де не смітять.

 

 

 Дякуємо усім причетним до цього заходу, а студентам хочеться побажати завжди підтримувати ці місця загального користування у чистоті.

 

Куратори груп студентів-екологів

Євгеній Бережняк і Анна Сербенюк

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook