Захист звітів з виробничої практики фінансистів на кафедрі банківської справи та страхування

9 вересня 2022 року
        Виробнича практика студентів є невід’ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки майбутніх фахівців, сприяючи поглибленню та закріпленню теоретичних знань студентів.

Досить важким видався 2022 рік, в зв’язку з вторгненням в Україну російських загарбників, але викладачі кафедри банківської справи та страхування знайшли вихід із положення, підписавши договір про проходження студентами онлайн-практики в АТ КБ «ПриватБанк», яку можна пройти було на відповідних платформах. Розробниками програми практики в банку – під конкретні спеціальності та потреби співробітника було створено 90 програм (курси, тренажери, майстер-класи, вебінари, тренінги тощо).

Студентам надали доступ до бібліотеки банку, також вони виконували практичні завдання, а в кінці практики здавали підсумкові модулі. Під час практики студенти повинні були написати звіт з виробничої практики та отримати позитивний відгук від керівника банківської установи

Після закінчення практики 07 вересня 2022 року на кафедрі банківської справи та страхування студенти 3 курсу спеціальності 072 - «Фінанси, банківська справа та страхування» захищали результати проходження виробничої практики.

 

Комісія у складі в.о. завідувача кафедри, доцента  Вікторії Костюк,   доцентів  Олексія Муравського та Ольги Файчук попередньо уважно вивчила матеріали звітів кожного студента, відмітила їх високий рівень та якість підготовки. І звичайно найвідповідальніший із моментів це сам процес захисту, який відбувався он-лайн в ZOOM. Студенти достойно представляли свої презентації та відповідали на запитання комісії

 

  

    Також приємно вразив високий рівень фахової компетенції майбутніх бакалаврів, адже більшість з них, отримали сертифікат з високими балами і автоматично потрапили до резерву АТ КБ «Приватбанку» з можливістю  майбутнього працевлаштування за спеціальністю.  Адже на переконання  членів комісії , саме конкурентоспроможність на ринку праці визначає успішність та ефективність навчального процесу на факультеті.

Викладачі кафедри банківської справи та страхування дуже вдячні Нелі Гребініченко за співпрацю та можливості майбутнього працевлаштування студентів економічного факультету в банківській сфері.

к.е.н., доцент Муравський О.М.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook