15 вересня 2022 року відбулася відкрита лекція доктора технічних наук, професора Бандури В.М. в режимі Zoom – конференції

15 вересня 2022 року

    15 вересня 2022 року відбулася відкрита лекція професора Бандури В.М. з дисципліни «Устаткування закладів готельно–ресторанного бізнесу» на тему «Подрібнювальне і різальне устаткування» для студентів 3 курсу спеціальності «Готельно–ресторанна справа» ННІ неперервної освіти і туризму.

     На лекції були присутні представники кафедри готельно–ресторанної справи та туризму: професор Левицька І.В., професор Бардаш С.В., доцент Мосіюк С.І., доцент Кудінова І.П., доцент Москвічова О.С., доцент Самсонова В.В., доцент Локутова О.А.

    Структура лекційного заняття відповідала його меті – набуття необхідних компетентностей щодо вибору та експлуатації механічного устаткування для закладів ресторанного господарства, вирішення питань щодо використання нових видів машин і апаратів, розвитку комунікативних вмінь та логічного мислення.

    Лектором було представлено цікавий науково-методичний матеріал, який сприймався слухачами через прийоми розповіді, характеристики, пояснення та коментування, а також втримував увагу слухачів протягом всього заняття.

    Ефективність лекційного заняття була зумовлена вдалою комбінацією різних видів роботи: усного мовлення, проведення презентацій та відеоматеріалів, що урізноманітнило методи сприйняття інформації.

     Лекційне заняття було проведене професором Бандурою В.М. на високому науковому і навчально-методичному рівні й одержало схвальні відгуки колег та студентів.

Левицька І.В.,
завідувач кафедри готельно–ресторанної справи
та туризму НУБіП України

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook