Посвята у студенти – перше свято першокурсників спеціальності "Публічне управління та адміністрування"!

19 вересня 2022 року
 
Навчально-науковий інститут неперервної освіти і туризму та кафедра публічного управління, менеджменту інноваційної діяльності та дорадництва урочисто прийняли нових першокурсників спеціальності «Публічне управління та адміністрування» до студентської родини.
 
Свято відбулося з приємними емоціями як для студентів, так і для викладачів. Маємо надію, що у подальшому студентське життя буде цікавим, активним, творчим і натхненним, адже попереду вивчення нових навчальних курсів, підготовка перших наукових проєктів, участь в студентському самоврядуванні, самостійні та яскраві будні у студентському гуртожитку й університетському містечку.
 
 
 
Зі словами батьківської опіки і материнськими настановами виступили директор Інституту Іван Сергійович Гриценко та заступник директора з навчальної та виховної роботи Тереза Дмитрівна Микицей. Адміністрацією ННІ неперервної освіти і туризму усім першокурсникам було вручено залікові книжки разом зі студентськими квитками.
 
 
 
 
 
 
 
 
Студенти першого курсу спеціальності «Публічне управління та адміністрування» мали можливість познайомитися із завідувачем випускової кафедри, куратором академічної групи та співробітниками дирекції ННІ, ознайомитись із розкладом занять, навчальними дисциплінами у 2022-2023 н.р., правилами внутрішнього розпорядку та отримали інструктаж з безпеки життєдіяльності. 
 
 
 
 Досить урочистим став момент прийняття присяги першокурсника, адже це крапка відліку від початку їх нового та безцінного періоду дорослого життя.
 
 
  Сьогодні наша спільна настанова для кожного з вас, шановні першокурсники: «В добрий час вашим студентським починанням на новому омріяному шляху життєвої дороги»! Впевнені, що ваша незламність у досягненні мрії стати студентом стане запорукою розвитку вільної, нездоланної та квітучої української держави.
 
 
Євсюкова О.В.,
доктор наук з державного управління,
куратор академічної групи студентів 1 курсу
спеціальності «Публічне управління та адміністрування»

  

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook