Секція «Студентська наука» на конференції «Єдине здоров’я - 2022» – перша сходинка до наукової кар’єри

27 вересня 2022 року

   22 вересня 2022 року на факультеті ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України відбулось засідання  секції «Студентська наука» в рамках конференції «Єдине здоров’я - 2022». Секцію вели керівник секції доктор ветеринарних наук, професор Павло Васильович Шарандак та секретар кандидат ветеринарних наук, доцент Тетяна Анатоліївна Палюх. 

   Секція проводилася в змішаному очно-дистанційному форматі. Було заслухано 21 доповідь підготовлену студентами 3 6 курсів, а також доповіді від представників Royal Canine та БіоТестЛаб. Не дивлячись на тривалість секції присутні студенти задавали питання своїм колегам, що спричинило значні дискусії на деякі з доповідей. У секції очно взяли участь студенти Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького А.О. Ішимова та О.І. Невмержицька. Також були присутні керівники студентських робіт доктори ветеринарних наук Н.М. Сорока, М.Л. Радзиховський, Л.В. Кладницька і кандидат ветеринарних наук Р.Р. Бокотько. 
   В обговоренні виступили представник Royal Canine Юлія Романишина, професор Л.В. Кладницька, асистент Р.Р. Бокотько, професор П.В. Шарандак, які відмітили високий теоретичний рівень виступаючих студентів, їх ерудованість та готовність до наукової роботи і дискусії зі старшими колегами.
Всім доповідачам секції «Студентська наука» бажаємо успіху в подальших дослідженнях та переконані, що участь студентів у наукових конференціях, є першою сходинкою до їх наукового зростання.
   Більше фотографій з конференції за покликанням: https://drive.google.com/drive/folders/1Ip4KFqeYJFIRojxO9nm1a8vTHiZNr9U5?usp=sharing 
 
 
Керівник секції «Студентська наука» Павло Шарандак
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook