Прийняття участі у ХХІІ Міжнародній науковій конференції УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого

26 вересня 2022 року
УкрНДІПВТ ім. Л. Погорілого

Науковці кафедри тракторів, автомобілів та біоресурсів (завідувач кафедри, д.т.н., проф. Калінін Євген, професор кафедри, д.т.н., проф. Голуб Геннадій, доцент кафедри, к.т.н., доц. Колєснік Іван) Національного університету біоресурсів і природокористування України прийняли активну участь у ХХІІ Міжнародній науковій конференції "Науково-технічні засади розроблення, випробування та прогнозування сільськогосподарської техніки і технологій" на базі Українського науково-дослідного інституту прогнозування та випробування сільськогосподарської техніки імені Леоніда Погорілого.
В привітальному слові Заступник Міністра аграрної політики та продовольства України Маркіян Дмитрасевич зазначив, що науковцям, заводам-виробникам та представникам Міністерства потрібно об’єднуватися та налагоджувати тісну співпрацю. Науку потрібно інтегрувати у сучасне виробництво, що дасть змогу впроваджувати інноваційні технології, новітні розробки та технологічні підходи і задовольнити актуальні потреби агропромислового комплексу України.
Також з вітальними словами виступили: академік НААН, головний учений секретар НААН України Валерій Адамчук; представник Науково-методичного центру вищої та фахової передвищої освіти Володимир Шевченко; генеральний директор Державної установи «Інститут охорони ґрунтів України» Юрій Зайцев та начальник відділу Державної регуляторної служби України в західному регіоні Ігор Кузьмінський.

 


Загальне фото учасників конференції
Привітальне слово Заступника Міністра аграрної політики та продовольства України Маркіяна Дмитрасевича
Привітальне слово начальника відділу інженерно-технічного та наукового забезпечення Андрія Минки
Виступ професора кафедри, д.т.н., проф. Голуба Геннадія
Обговорення виступу
Робота організаційного комітету конференції

Доповнювали конференцію цікаві та насичені доповіді фахівців та науковців, які були присвячені інноваційним технологіям в АПК, інженерним дослідженням у галузі машинобудування, конструювання, перспективним технологіям вирощування сільськогосподарських культур та обробітку ґрунту, енергоощадним технологіям і використанню альтернативних джерел палива. Загалом у конференції взяли участь понад 45 учасників з України та закордонних країн (Болгарії, Латвії, Казахстану тощо). У своїх доповідях науковці кафедри звернули увагу на можливість формування енергоощадного та ефективного сільського господарства за рахунок використання новітніх технологій.
Кафедра тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів висловлює слова вдячності керівництву УкрНДІПВТ імені Л. Погорілого за змогу обговорити важливі та актуальні питання агропромислового комплексу із науковцям різних краї, поділитися досвідом та новими досягненнями.

Колєснік Ю.І.
асистент кафедри тракторів, автомобілів та біоенергоресурсів
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook