Програма «подвійний диплом» для магістрів – справа для кращих

28 вересня 2022 року

Навчання за програмою «Подвійний диплом» успішно вже чимало років реалізується на гуманітарно-педагогічному факультеті НУБіП України, у тому числі й для ЗВО спеціальності 291 «Міжнародні відносини, суспільні комунікації та регіональні студії». Причому програма діє як для ОС «Бакалавр», так і для магістрів.

26 вересня відбулись традиційні вже збори магістрів першого року навчання, на яких всі бажаючи змогли отримати найактуальнішу інформацію стосовно такої форми навчання, як кажуть, з перших рук.

Заступник декана з міжнародної діяльності, керівник міжнародних програм факультету, кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії та міжнародної комунікації Кравченко Алла Григорівна докладно ознайомила збори із сутністю, значенням та змістом діючої «Програми «подвійний диплом» з Академією Поморською (Польща). Можливості для студентів гуманітарно-педагогічного факультету на 2022 – 2023 навчальний рік».

     

Слід зазначити, що Академія Поморська у м. Слупськ, Польща є Державним університетом, що він надає своїм випускникам дипломи європейського зразка.

Алла Григорівна професійно розповіла далі про спеціальності, за якими бажаючи навчатись у цьому вищі можуть отримати диплом, порядок реєстрації студентів у системі рекрутації, перелічила необхідні документи, що їх треба подати задля вступу на навчання за програмою «Подвійний диплом» та етапи й порядок їх подання, про діючу програму соціального захисту студентів, висвітила деякі інші нагальні питання перебування за програмою у Польщі під час війни і, що є дуже важливим, - а що ж отримають випускники програми після закінчення навчання?

          

Нема чого й казати, що повідомлення А. Кравченко, до того ж представлене у форматі ясної та зрозумілої презентації викликало, як це завжди буває, неабиякий інтерес присутніх, а отже й чимало додаткових запитань магістрів. Питання стосувались зокрема наявних контактів, що ними можна вже зараз скористуватись всім бажаючим, умовами навчання та проживаня, матеріально-технічної бази Академії, у тому числі у порівнянні її із наявною матеріально-технічною базою НУБіП України, наявності й комфортності гуртожитків, необхідних на час засвоєння програми витрат тощо.

На всі перелічені та деякі інші запитання присутніх керівником програми було надано кваліфіковані, вичерпні відповіді та пояснення. Більше інформації ви можете отримати з наданої презентації.

Отже, цього року, як й у попередні часи, в усіх бажаючих поряд із дипломом НУБіП України отримати додатково ще й диплом європейського зразка за обраною спеціальністю є для цього всі можливості і необхідні підстави, реалізувати які ми й пропонуємо нашим колегам й друзям.

 

 

 

Артур Бруслік,
староста групи МВ 22001 м
Анастасія Мадянова,
заступник старости групи

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook