ВІТАЄМО З ЮВІЛЕЄМ ШИНКАРУК ЛІДІЮ ВАСИЛІВНУ!

30 вересня 2022 року

В нашому житті відбувається безліч подій, зустрічей, миттєвостей, з яких і складається наше життя та які є важливими для нас. Однією з таких подій є цьогорічний Ювілей знаного науковця, економіста, громадського активіста, члена-кореспондента НАН України, доктора економічних наук, професора – ЛІДІЇ ВАСИЛІВНИ ШИНКАРУК.

 


Шановна Лідіє Василівно!

 

Прийміть від нас найкращі вітання з Ювілеєм! Вітання, що линуть із самої душі кожного з нас!

Ви – переможець! Скрізь і завжди! Ви – Людина слова і Людина справи, невичерпне джерело енергії і життєлюбства, взірець для кожного з нас!

Ваш професійний шлях є яскравим прикладом діяльності людини, що гармонійно поєднує в собі найкращі якості мудрого керівника-лідера, професіонала-практика, стратега, вченого-дослідника та талановитого викладача!

Хочемо побажати, щоб надалі так і було! Бажаємо, щоб доля одаровувала Вас приємними подарунками, зустрічами та цікавими проектами, а в родині був мир та злагода! Будьте завжди такою, як Ви є – енергійною, мудрою, доброю і допитливою. Нехай Ваша наполегливість та позитивне ставлення до життя і надалі вселяють у навколишніх оптимізм і впевненість у майбутньому! Нехай Ваші красиві очі світяться теплим вогником щастя, а серце буде завмирати тільки від радості!

Передавайте свій життєвий багаж знань іншим, бо у Вас дійсно є чому повчитися! Та головне – будьте здоровими і щасливими, в оточенні близьких і рідних людей. А ми будемо Вас у всьому підтримувати і допомагати.

Дякуємо Вам за мудрість, досвід і поради!

З Днем Народження Вас!

Щиро! Всією душею! Любимо Вас і поважаємо!

 

Колектив кафедри виробничого та
інвестиційного менеджменту

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook