Відкрита лекція на факультеті ветеринарної медицини старшого викладача кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І. О. Поваженка Романа Бокотька проведена на високому професійному рівні

30 вересня 2022 року
Хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка

   Новий навчальний рік на факультеті ветеринарної медицини почався активно. Згідно графіку відкритих лекцій у осінньому семестрі на факультеті ветеринарної медицини було прочитано лекцію старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології тварин імені академіка І. О. Поваженка Романом Бокотьком.

   Відкрита лекція була прочитана на платформі Zoom 29 вересня 2022 року на 2 парі (початок о 10:10)  з дисципліни "Патофізіологія тварин" на тему "Патофізіологія тканинного росту. Пухлини." для студентів 3 курсу ОС «Магістр» Спеціальність 212 «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза». Адреса посилання: https://us05web.zoom.us/j/83654746556?pwd=bmNpL2FjRm52THVCVytTOUFkbFZTdz09

 

   Було обговорено основні форми порушення тканинного росту. Види гіпербіотичних процесів та їх характеристика. Види гіпобіотичних процесів та їх характеристика. Пухлини їх класифікація та характеристика. Теорії виникнення пухлин. Метастази. Мутації в тваринництві.

  Лекція проводилася за використанням презентації електронного навчального курсу вказаної вище дисципліни.

 

   Згідно положення, перед лекцією було розміщено на дошці оголошень та на сайті факультету ветеринарної медицини: тему, місце та час проведення лекції.
   Після проведення лекції відбулося обговорення результатів на засіданні кафедри та на платформі Zoom зразу після лекції, де було проаналізовану відкриту лекцію, зроблені вагомі зауваження для подальшого виправлення.

 

   Лекція була прочитана на високому методичному рівні з використанням сучасних технічних засобів навчання. Студенти також високо оцінили відкриту лекцію викладача. В більшості випадків вони не мали зауважень. Головним побажанням студентів було збільшити кількість відеоматеріалів у прочитаній лекції.

Савчук Тарас, старший викладач кафедри хірургії
і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook