Знайомство студентів спеціальності «Корпоративні фінанси» з мальовничою територією університету

30 вересня 2022 року
      Незважаючи на ситуацію, що склалася в країні цьогорічні вступники спеціальності «Корпоративні фінанси» мають велике бажання до навчання та прагнуть всебічно познайомитися із університетом! З цією метою студенти разом з куратором к.е.н., доцентом Тітенко З.М. відвідали Ботанічний сад Національного університету біоресурсів і природокористування України.
     Ботанічний сад є важливою навчально-науковою базою для дослідження, збереження, акліматизації та розмноження у спеціально створених умовах рідкісних та типових видів рослин, дерев місцевої і світової флори, яких налічується 3500 таксономічних одиниць.

     Під час екскурсії студенти 1 курсу зустрілися та познайомилися із Ректором університету 
Станіславом Миколайовичем Ніколаєнко. Ректор привітав першокурсників із початком начального року та розповів багато цікавих фактів про колекції тропічних та субтропічних рослин.
    Студентів своєю величчю вразили ділянки хвойних рослин Далекого Сходу і Кавказу, географічні посадки дубів. Незвичайними для нашої місцевості є колекції бромелієвих, цитрусових, кипарисів.
       Звичайно, за один візит не можливо переглянути всі перлини нашого університетського саду. Але у першокурсників ще буде безліч можливостей відвідати Ботанічний сад і відпочити після занять у його мальовничих куточках.
 
Зоя Тітенко,
куратор групи
 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook