Змішана форма навчання в полі зору навчально-методичної комісії механіко-технологічного факультету

1 жовтня 2022 року
   Аналіз результатів вступної кампанії, обговорення стану проведення змішаної форми навчання, корегування графіку освітнього процесу, у поточному семестрі, підготовка магістерських робіт, до захисту та розгляд навчальної літератури пропонованої до видання – перелік основних питань, які увійшли до порядку денного вересневого засідання навчально-методичної комісії механіко-технологічного факультету.
   На зборах, проаналізовано якість реалізації навчальних планів, у руслі змішаної форми навчання, детально обговорено дистанційну складову поточного навчального процесу. Наразі, 90% студентів старших курсів, зареєстровані у бібліотеці університету та забезпечені конспектами лекцій і необхідними посібниками для опанування дисциплін. Студенти потужно використовують навчальний ресурс платформи E-learn, який передбачає засвоєння наявного теоретичного матеріалу, виконанням практичних завдань, складання модулів і контрольних робіт. Засвоєння дисциплін підсилюється відеоконсультаціями студентів з викладачами, графік яких розроблений, перед впровадженням дистанційного навчання та регламентує щотижневі зустрічі на платформах Cisco Webex Meetings, Zoom та ін. Для користування електронною платформою університету, першокурсники отримали паролі доступу, до E-learn. Рішенням навчально-методичної комісії, всі зміни у графіку відеоконсультацій, стосовно посилань і дат, необхідно своєчасно надавати, до деканату та інформувати про зміни студентів.

   Навчально-методична комісія розглянула умови майбутнього захисту магістерських робіт, проведення постерної конференції магістрантів та основні напрямки профорієнтаційної діяльності колективу факультету. Для забезпечення навчання абітурієнтів, на курсах підготовчого відділення університету, визначено документальну форму, за якою подаються дані про вступника із вказаним прізвищем науково-педагогічного працівника до деканату. Показник профорієнтаційної діяльності кожної кафедри буде оцінюватися на зборах трудового колективу факультету.
   Після детальної оцінки навчальних видань, навчально - методична комісія, рекомендувала до розгляду на засідання вченої ради механіко-технологічного факультету, два посібники: «Машини для рослинництва», авторів Д.Г. Войтюка, О.П. Деркача, Ю.О. Гуменюка, О.А. Маруса та В.В. Чуби, «Управління технологічними процесами у рослинництві», авторів В.Д. Войтюка та І.М. Ничая.
 
Ігор Сівак, заступник декана механіко-технологічного факультету
 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook