Представник студентської організації механіко-технологічного факультету Євгеній Бельдюгін – голова Об'єднаних Студентських рад гуртожитків

2 жовтня 2022 року
   26 вересня під керівництвом в.о. голови Студентської організації НУБіП України Олександра Вертелецького було проведено засідання голів Студентських рад гуртожитків НУБіП України.

 

   Серед присутніх – голови СР гуртожитків НУБіП України, а також запрошенні гості: директор студмістечка Сергій Стецюк та директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Сергій Михнюк.
    У ході засідання познайомилися з новообраними керівниками студентського самоврядування наших гуртожитків. А також обговорили співпрацю, робочі моменти та ідеї щодо удосконалення життя в студмістечку. Переглянули ряд питань, щодо умов проживання в гуртожитку та узгодили план дій на І семестр 2022-2023 н.р.
   Також спільно з головами гуртожитків обрали нового голову Об'єднаних Студентських рад гуртожитків: Євгенія Бельдюгіна, представника студентської організації механіко-технологічного факультету .

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook